Draymond Green vond het “respectloos” zitten tijdens de NBA Finals Game 4 van 2022

Dray denkt dat Kerr hem “respectloos” heeft gemaakt in Game 4 verscheen in het origineel NBC Sport Bayara

Wanneer de krijgers meester Draymond groen Hij bevond zich op de bank Tijdens Game 4 van de NBA Finals van 2022 was hij down. Maar uiteindelijk begreep hij de zet van zijn coach Steve Kerr.

Nu de Warriors zes maanden verwijderd zijn van het in de wacht slepen van hun vierde Larry O’Brien Trophy in acht seizoenen, Greene Onthul zijn ware gevoelens Over de beslissing over de laatste aflevering van “Bone Throwing”.

“Ik zat op de bank in Game Four”, zei Green, terwijl hij een deel van de tegenslagen uitlegde waarmee hij tijdens de finale te maken kreeg. “Ik kreeg de aanval/verdedigingspositie – tussen haakjes, ik vond dat net zo respectloos als de f-k.

“Maar dat is cool. Ik vatte het bijvoorbeeld niet persoonlijk op, want het enige dat voor mij telt, was het winnen van een kampioenschap.”

Kerr Green zat uit met iets meer dan zeven minuten te gaan in de wedstrijd vs boston CelticsEn de spits zat vier minuten op de bank.

Green kwam tijdens de laatste minuten van de wedstrijd in verschillende uitbarstingen weer op de grond en de Warriors versloegen de Celtics met 10-3 na terugkeer van zijn korte pauze.

Golden State won natuurlijk de best-of-seven series in zes wedstrijden. En kort na de kampioensparade van het team in San Francisco nam Kerr deel aan de “Point Forward” podcast en Hij verdedigde zijn beslissing groen zitten.

“Ik ben hier al acht jaar, dus ik ken al deze jongens heel goed”, zei Kerr. “Ik dacht er niet veel over na toen ik Draymond uitschakelde in Game 4, omdat die eenheid niet zo goed werkte, dus ik was echt op zoek naar een make-over. En ik dacht dat ik hem even zou uitschakelen.” of twee en haal hem dan terug.

READ  SEOFinal Fantasy-uitgever herstelt Chocobo GP na fanrevolutie

“Als je in de NBA een groep vindt die werkt, dan blijf je erbij en maakt het niet uit wie er op de vloer staat. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand zich gekwetst voelt of iets dergelijks… Natuurlijk, toen de race voorbij was en we kwamen er weer op terug, het was geweldig. “Hij maakte enorme acties op het traject en het lukte allemaal.”

Het werkte zeker, hoewel Green denkt dat zijn kijk op de situatie heel anders zou zijn als de Warriors de finale hadden verloren.

“Toen moest ik mezelf naar een plaats brengen om die route niet te gaan, want voor mij kan die route lelijk worden”, zei Green. Dus voor mij dacht ik: ‘Oké, we hebben op de bank gezeten. We hebben gewonnen. Ik ben geweldig. “

“Als ik op de bank had gezeten en we hadden verloren, dan weet ik niet zeker of ik het goed zou hebben aangepakt.”

Verwant: Waarom Draymond niets geeft om andere teams in het Westen

Gelukkig voor de Dub Nation hoeven ze zich dat niet voor te stellen – viervoudig NBA-kampioen Green ook niet.

Download en volg de Dubs Talk Podcast

More from Madison Garrett
Iemand heeft een robot gemaakt die Reddit-argumenten in Phoenix Wright verandert: Lawyer Ace Court Scenes
Redditor en code-expert hebben een robot gemaakt die Reddit-argumenten omzet in Ace...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *