Download de Snapchat-update nog niet op je iPhone

Er is een nieuwe update online verschenen voor het sociale medium Snapchat. Als je een iPhone- of iPad-gebruiker bent, is het beter om even te wachten met downloaden en installeren. Update zorgt ervoor dat Snapchat crasht bij het openen.

snapchat-update

Het betreft versie 11.34.0.35 die zondag is gepubliceerd. Apple Insider Hij schrijft dat de app crasht wanneer je hem probeert te openen na een update. Snap heeft sindsdien gezegd dat het op de hoogte is van het probleem en eraan werkt om het op te lossen. Dit heeft echter weinig zin als je de update al hebt gedownload: dan kun je simpelweg niet op je telefoon Snappen. Kortom, het advies is om deze update te laten staan ​​totdat er een oplossing beschikbaar is.

Als je Updates automatisch downloaden inschakelt, ben je goed bezig, want zo maak je je telefoon veiliger. In dit geval kan het echter een goed idee zijn om dit tijdelijk uit te schakelen. U kunt dit doen door naar het menu Instellingen van uw iPhone te gaan, vervolgens naar App Store, Automatische downloads en vervolgens naar App-updates. Vergeet deze functie echter niet in te stellen na deze Snapchat-fout, want het downloaden van automatische app-updates biedt de meeste veiligheid voor je telefoon.

Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u deze met plezier downloaden. Snapchat op Android lijkt dit probleem niet te hebben na een update.

hier voor jou

Snapchat heeft de laatste tijd veel vooruitgang geboekt. Hoewel deze update nog geen gouden kans lijkt, biedt hij wel veel goeds. Met MIND Young lanceerde ze bijvoorbeeld een nieuwe functie genaamd “Here For You”. Dit biedt ondersteuning voor Snapchatters wiens zoekopdrachten verband houden met psychische problemen. Denk aan eetstoornissen, depressie, angst en verslaving. Goed initiatief van sociaal bemiddelaar, veel gebruikt onder jongeren. Plus: het werkt ook voor Nederlandse zoektermen, zoals stress, anorexia of angst.

READ  Enola Holmes, Sufjan Stevens en meer

Afbeeldingsbron: Elisareva

More from Madison Garrett

Voormalig Nintendo-baas Reggie Fils-Aime krijgt een nieuwe baan, en het is compleet anders

Reggie Fils-Aime blijft bezig in zijn leven na Nintendo. Na kondigt zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *