PUBG Mobile verbiedt bijna 4 miljoen spelers in één week

pubg mobiel

foto: pubg mobiel

Veel online games adverteren van tijd tot tijd met nummerblokkering, het is een leuk stukje PR om spelers te laten weten dat ze op zijn minst proberen het speelveld gelijk te houden. Tot nu pubg mobiel De laatste blokkeringsstatistiek liet me een oude dubbelzijdige cartoon maken, gigantische gezwollen ogen en zo.

Kijk hier eens naar. De game zegt dat het 3.884.690 accounts heeft verbannen in Slechts één week.

Zoals de tweet zegt, draaiden de belangrijkste redenen voor het verbod om valsspelen, en waren spelers die hun personagemodellen, snelheidshacks, röntgenvisie en “andere hacks” aanpasten. Meer specifiek, zoals je hieronder kunt zien, zijn veel spelers ook verbannen voor overtredingen zoals auto-aim hack en “zone damage mods”.

Illustratie voor een artikel met de titel PUBG Mobile verbiedt bijna vier miljoen spelers in één week

foto: pubg mobiel

Het feit dat de game in één week bijna vier miljoen spelers kan weren, verbaast me. Maar niet op de manier waarop ik denk dat PUBG Corp en Tencent waarschijnlijk hadden gehoopt.

Zoals ik hierboven al zei, zijn releases zoals deze zodat de bedrijven erop kunnen wijzen en de regels kunnen vertellen voor gefrustreerde spelers en potentiële/achterlijke spelers. maak je geen zorgen over bedrog.”

Maar dit heeft het tegenovergestelde effect. De barrières om cheats in mobiele games te krijgen zijn al laag genoeg dat één game zegt: “Hé, we hebben 3,8 miljoen cheaters in één week verbannen, en dit zijn precies degenen die we hebben gezien!” Het geeft zeker aan dat… deze game veel vals speelt.

Als een game in één week absoluut 3,8 miljoen spelers heeft, is dat meestal een enorme prestatie. Het is verbijsterend dat het spel zoveel valsspelers tegelijk heeft, vooral als je naar de grotere aantallen kijkt en ziet dat pubg mobiel Het heeft 20-30 miljoen actieve gebruikers, wat betekent dat je kansen om op elk moment met iemand te spelen die vals speelt erg groot zijn!

READ  De volgende gratis downloadbare content voor Total War: Warhammer 2 is de Dark Elf Master met 'Whip of Agony'
Written By
More from Aubrey Mason
Aishwarya Rai Bachchan en dochter Aaradhya-test positief voor COVID-19
Aishwarya Rai Bachchan met Aaradhya. (Met dank aan: Instagram) Hoogtepunten Amitabh Bachchan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *