Download de Wordle-app op je telefoon

Wordle is een erg populair woordspel dat je in de browser op je telefoon of Chromebook kunt spelen. Sinds kort is er ook een applicatie voor. U kunt de applicatie hier downloaden.

Wat is Wordle?

Wordle is een woordspel dat je kunt vergelijken met Lingo, want in dit woordspel moet je ook een woord van vijf letters raden. Dus je begint een willekeurig woord van vijf letters te typen. Zie je dan letters in een geel vierkantje? Deze letters zijn goed maar nog niet op de goede plek. Het groene vierkantje betekent dat de letter correct is en op de juiste plaats.

Van daaruit blijf je het juiste woord raden. Dus raad het woord. Maar pas op, je hebt maar zes pogingen om het juiste woord te raden. Raad je het woord? Daarna kunt u het resultaat delen op Twitter, op sociale netwerken of andere chattoepassingen. Je hebt elke dag één kans om mee te doen. Dus elke dag is er maar één woord beschikbaar om te raden en er is ook één woord Nederlandse versie van Wordle.

= https://twitter.com/ClaudiaBliss/status/1479344962160533507 “dataservice=”twitter”>

Is er een Wordle-app?

Wordle is een woordspel dat je kunt spelen in de browser op je telefoon, laptop of Chromebook hij kan spelen. Sinds Wordle werd overgenomen door de New York Times, heeft het puzzelspel veel verbeteringen ondergaan, waaronder voortgangssynchronisatie. Nu krijgt Wordle New York Times kruiswoordpuzzelDe applicatie is toegevoegd.

Nu kun je Wordle in deze app spelen met een gratis account. Bovendien worden je statistieken opgeslagen, zodat je op meerdere apparaten kunt blijven spelen. De gebruikersinterface is niet veranderd, dus het is heel vertrouwd. Als je andere games in de NYT-app wilt gaan spelen, heb je een abonnement nodig. Om Wordle te spelen hoef je alleen maar een gratis account aan te maken en je kunt dit doen via je Google-account. Zorg dat je er niet bij bent Veel Wordle-klonen in de Play Store schoppen.

READ  Samsung Galaxy S10 krijgt nu oktober update in NL en BE

New York Times kruiswoordpuzzel

Je kunt Wordle spelen in de New York Times Crossword-app met een gratis account. Bovendien worden uw statistieken opgeslagen, zodat u op meerdere apparaten verder kunt gaan.

More from Madison Garrett
Lego bouwde een spookachtige gaming-pc in een handgemaakt spookhuis
De mensen bij Lego komen in de Halloween-sfeer door een gaming-pc te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *