Download Dead Space Demake nu het nog kan

We leven in de hoogtijdagen van remakes van videogames. Onder recente releases zoals Metroid Prime geremasterdEn Dead Space-remakeEn Resident Evil 4-remake Naar aankomende titels zoals Advance Wars 1 + 2: Re-Boot CampEn systeem schoken het Bloober-team stille heuvel 2 Een remake, het is zelden een lucratievere tijd geweest voor uitgevers en ontwikkelaars om in hun releasecatalogus te duiken, hun meest gevestigde titels af te stoffen en ze voor de volledige verkoopprijs te verkopen aan nostalgiebewuste fans.

Als je reikhalzend uitkijkt naar uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Motive Studios om het daadwerkelijk aan te kondigen dode ruimte 2 De ontwikkelaar heeft in het verleden opnieuw gesuggereerd, waarom probeer je deze “originele” versie van het origineel niet eens lege ruimte rollen?

Gemaakt door Fraser Brumley, een onafhankelijke game-ontwikkelaar gevestigd in Melbourne, Australië, Dead Space Demake Het is precies wat je van zijn naam zou verwachten: een recreatie van de memorabele openingsmomenten van de survival-horror-shooter uit 2008 lege ruimtehoewel vernieuwd in de stijl van een horrorspel uit het PlayStation 1-tijdperk, compleet met een “tankcontrole” -besturingssysteem en originele gamepad-ondersteuning.

Net als andere recente “demakes” van populaire hedendaagse titels zoals bloedgedragenEn Super Smash Bros.En Disco ElysiumEn Dead Space Demake is een eerbetoon aan twee afzonderlijke generaties game-ontwerp, naast elkaar geplaatst om de aantrekkingskracht van beide te benadrukken.

Bromley schreef over een spel itch.io-pagina. Ik heb zelf demake gespeeld en kan dit bevestigen Dead Space Demake Het is net zo opwindend, een beetje eng en net zo indrukwekkend als de originele versie uit 2008 van lege ruimte of een remake van de huidige generatie voor 2023.

De game is momenteel gratis te downloaden op Jeuk, wat Electronic Arts al dan niet woedend kan maken. Beweeg snel, controleer je hoeken en vergeet niet – je moet op ledematen mikken!

Lees verder

READ  Tijd om een ​​paarse PS5 DualSense-controller te kopen (als je die wilt)
Written By
More from Lesley Curry
Terry Bogard heeft The King of Fighters 15 aangekondigd als het laatste lid van Team Fatal Fury
SNK zet haar nieuwe traditie voort door elke week 15 nieuwe King...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *