Identity is officieel uitgebracht voor pc en Nintendo Switch

Identity is officieel uitgebracht voor pc en Nintendo Switch

Bthell Games heeft Tron: Identity vandaag officieel uitgebracht, aangezien de game is uitgebracht voor pc en Nintendo Switch.


Bithell Games is officieel uitgebracht Je ziet: identiteit Vandaag, toen de game uitkwam voor pc via stoom En Nintendo-schakelaar. De game is ontwikkeld in samenwerking met Disney en brengt een nieuw hoofdstuk van deze iconische franchise tot leven met een op noir geïnspireerde, puzzelvolle verhalende ervaring. De game is prachtig tot leven gebracht met gepersonaliseerde handgemaakte illustraties en werelden erin Zie je Kosmos die meer diepte geeft aan het landschap in het algemeen. Het is waarschijnlijk een van de beste titels die ooit in deze serie zijn geproduceerd. We hebben de nieuwste gametrailer hieronder met meer informatie over de game voordat we erin duiken.

Krediet: Bithell Games

Je ziet: identiteit is een visueel verhalend avonturenspel dat zich afspeelt in een geheel nieuw raster binnen het bestaande Zie je wezen. Dit netwerk is gehuld in onzekerheid, lang vergeten door de maker Kevin Flynn, alleen gelaten om zichzelf te ontwikkelen en te besturen zonder tussenkomst van de gebruiker. Nieuwe extensie voor Zie je wezen, Zie je: identificatie Het beschikt over een enorme wereldopbouw die bijdraagt ​​aan bestaande kennis. Dit omvat een aantal geheel nieuwe personages, elk uniek ontworpen met hun eigen persoonlijkheid en esthetiek.”

Spelers kruipen in de huid van een Query, een onderzoeksprogramma dat naar de hallen van de macht wordt geroepen – een centraal gebouw genaamd het Depot – om een ​​grote misdaad te onderzoeken die begint in een streng beveiligde kelder. waarheid en ontdek daarbij een veel grotere dreiging waarmee hun wereld wordt geconfronteerd.Ondervraag de verdachte.Ontgrendel geheimen en ontgrendel beschadigde identiteitsschijven met steeds uitdagendere puzzels naarmate het verhaal vordert.Keuzes zijn belangrijk in dit spel, dat urenlang herspeelbaar is met een verscheidenheid van paden en resultaten. Spelers moeten hun bondgenoten zorgvuldig kiezen, beslissen wie ze vertrouwen en wie ze weigeren – en hoe ze moeten omgaan met degenen die hen in de weg staan.

READ  Days Gone is een bestseller op Steam

Geplaatst in: Games, Videogames | Oriëntatiepunt: Bithell Games, Disney, Tron, Tron: Identiteit

Vond je dit leuk? Deel aub op sociale media!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *