Top 5 Minecraft Bedrock-textuurpakketten die u gratis kunt downloaden

Minecraft-textuurpakketten zijn een van de beste manieren om het uiterlijk van je game snel aan te passen.

Met tienduizenden textuurpakketten die er zijn, hebben spelers echt keuze te over. Het kan heel moeilijk zijn om door de stapel te ziften in een poging om het perfecte textuurpakket te vinden.

Hoewel sommige stoffenpakketten geld kosten, zijn er veel geweldige pakketten beschikbaar die helemaal gratis zijn. Hier zijn enkele van de beste gratis textuurpakketten die volledig compatibel zijn met Minecraft Bedrock Edition.


Gratis Minecraft Bedrock-textuurpakketten die spelers moeten proberen

5) Pastelkleuren

Download hier

Pastel Craft is een van de meest esthetische packs ooit gemaakt voor Minecraft Bedrock Edition, met een zacht kleurenpalet met pastel-geĂŻnspireerde tinten.

Het pakket is volledig gratis te downloaden en te gebruiken. Het is onlangs bijgewerkt om de nieuwste Minecraft 1.17 Caves and Cliffs-update te ondersteunen.

4) Naleving 64x

Download hier

Compatibiliteit is een van de beste gratis Bedrock-textuurpakketten voor diegenen die de algemene details van Minecraft willen verbeteren met behoud van de kunststijl.

In de kern probeert Compliance de definitie van alle Minecraft-blokken en de texturen van items te verbeteren, terwijl hetzelfde gevoel van vanille-nostalgie behouden blijft.

Hoewel dit pakket er geweldig uitziet, bevat het HD-texturen. Dit betekent dat het meer grafische bronnen zal gebruiken, wat vertragingen kan veroorzaken op oudere systemen.

3) CreatorPack

Download hier

Met meer dan 4,5 miljoen downloads is CreatorPack een van de meest populaire texture packs voor Minecraft Bedrock Edition, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom.

Met een breed scala aan kleurrijke versieringen, is het moeilijk om een ​​pakket te vinden met meer levendigheid dan CreatorPack. Na onlangs te zijn gepatcht om de nieuwe Caves and Cliffs Minecraft-update te ondersteunen, is het nu een beter moment dan ooit om dit geweldige pakket uit te proberen.

READ  Consumentenacquisitie: Apple's IDFA-wijziging verstoort advertenties voor mobiele games en leidt tot ontslagen

2) Haven-bronnenpakket

Download hier

Fans van de klassieke pixelart-stijl van Minecraft moeten zeker Haven proberen, het levendig uitziende, op pixelkunst geĂŻnspireerde Bedrock-textuurpakket dat volledig gratis kan worden gedownload.

Het pakket is ontworpen om een ​​unieke, verzadigde look te creëren, met levendige kleuren, gepixelde tonen en zelfs aangepaste animaties. Het verandert het gevoel van Minecraft in iets dat lijkt op een 8-bits spel.

1) Bronnenpakket van de laatste dagen

Download hier

Last Days is een op de apocalyps geĂŻnspireerd textuurpakket dat is ontworpen voor alle gedoemden die er zijn.

De artistieke stijl in dit pakket is doelbewust somber en grijs. Veel sjabloonmaterialen zijn ook vervangen door iets dat het einde der tijden aangeeft, zoals nucleaire logo’s, atoomklokken, radioactief afval en nog veel meer.

Bewerkt door Rachel Smalia

Written By
More from Eda Greene

T-Mobile geeft iPhone 12 Pro-apparaten weg tijdens elke World Series-game

De iPhone 12 Pro wordt deze week gelanceerd met een bijgewerkte vormfactor,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *