Download een gratis activiteitengids met inspiratiethema van USA TODAY, Smithsonian

Inspiration of the Nation is een educatieve gids van 40 pagina’s, gepubliceerd door het Smithsonian Institution en USA TODAY.

USA TODAY en het Smithsonian Institution werken samen om een ​​gratis educatieve gids te maken vol met spelletjes, quizzen en activiteiten, samen met informatie over de collectie van het National Museum.

Er zijn duizenden exemplaren uitgedeeld aan leerlingen van 6 tot 14 jaar die mogelijk beperkte toegang hebben tot online leermiddelen, maar de elektronische versie kan worden gedownload en is voor iedereen beschikbaar op de Smithsonian-website.

In het hele land zijn exemplaren uitgedeeld aan jongens- en meisjesclubs, openbare bibliotheken en andere non-profitorganisaties die lees-, schrijf- en leervaardigheden bevorderen voor jonge studenten, veel in landelijke gebieden met beperkt contact.

Enkele voorbeelden van inspiratie voor interactieve en educatieve functies:

  • Naast het verhaal van kunstenaar Kiura Obata, die tijdens de Tweede Wereldoorlog samen met duizenden andere Japanse Amerikanen gevangen werd gehouden, wordt studenten gevraagd te vertellen hoe kunst hen hoop geeft.

  • Leerlingen bestuderen hoe menselijke techniek de patronen van de natuur in planten imiteert – en verzamelen en documenteren vervolgens planten in hun eigen achtertuin.

  • Lees en laat je inspireren door typische tieners die buitengewone dingen doen. Wist u bijvoorbeeld dat een tiener in North Carolina een patent heeft op een apparaat dat door brandweerlieden in het hele land wordt gebruikt voor reddingsoperaties?

Spaans touw? Ongeveer 25 procent van de functies is in het Spaans. Engelse lezers die Spaans willen spreken, kunnen ook van die pagina’s leren.

Download een kopie van de sectie van het Smithsonian op: s.si.edu/InspirationNation.

READ  DOFW Forest Guard Delhi 2021 toegangskaart uitgegeven: download @ forest.delhigovt.nic.in

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op USA TODAY: USA TODAY, Smithsonian publiceert de nationale inspiratiegids voor studenten

Written By
More from Eda Greene

Hoe kan ik een verkapte Aadhaar-kaart online downloaden?

klas Oy – Vipul Das ​ Bijgewerkt: zaterdag 17 april 2021, 14:53...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *