Het 60-spelteken biedt nieuwe uitdagingen

Dichtbij

automatische start

Toon thumbnails

Illustraties tonen

Cincinnati Reds-coach David Bell zag het record van de club 29-30 na het verslaan van de Milwaukee Brewers op woensdag en herinnerde hem meteen aan vorig seizoen.

Het is een ander seizoen geweest dan enig ander jaar in de geschiedenis van de Major League Baseball.

Er was een sprint van 60 wedstrijden, de waanzinnige rush van de Reds naar de play-offs met hun hot streak in de afgelopen twee weken en al het andere dat gepaard ging met het unieke seizoen.

Meer: Hoe Nick Castellanos een ‘geweldig voorbeeld’, ‘verwachting’ stelt voor de Cincinnati Reds

“Ik heb gisteravond na de wedstrijd ons record opgemerkt”, zei Bale donderdagochtend. “Het was de eerste keer dat ik echt dacht ‘Wauw, daar waren we vorig jaar aan het einde van het seizoen’. Een vergelijkbaar record. Vorig jaar liepen we een beetje voor, maar we voelen ons duidelijk heel anders, hoe we naar dat.” dit punt “.

The Reds bereikten de play-offs met een record van 31-29 in 2020. The Reds zijn dit jaar 29-31 met nog 102 wedstrijden op het programma.

READ  Herziening van de 20 game-regel voor een verkort Boston Celtics-seizoen

Er is een opluchting om terug te keren naar het seizoen van 162 wedstrijden voor spelers. Nick Castellanos, die vorig jaar 0.225 sloeg, vertelde hoeveel hij druk op de plaat zet. Er was niet veel tijd voor de Reds om terug te komen van hun trage start en er waren niet genoeg treffers voor de neergehaalde spelers.

Meer: ‘Ze zijn hier met een reden’: The Reds verloren de serie nadat de goede start van Luis Castillo was verpest

“Niemand heeft zich op zoiets voorbereid of heeft zoiets meegemaakt of moest wedstrijden spelen in lege stadions”, zei Castellanos. “Vorig jaar waren we in het algemeen, onder de bovengenoemde omstandigheden, blij dat we wat honkbal hebben gespeeld. Maar het is gewoon een vreemd jaar in totaal.”

The Reds wonnen zeven van hun laatste 10 wedstrijden, maar lieten donderdag hun series aan de Brewers vallen met een 7-2 nederlaag. Er is enige urgentie in de manier waarop ze de afgelopen twee weken hebben gespeeld, omdat ze weten dat ze niet ver achter kunnen blijven in het klassement van de National Central League.

READ  Nieuwste Fortnite-lektips tijdens een Street Fighter Crossover-evenement

Ze zijn nog steeds een team dat de 0,500 niet heeft overschreden sinds 21 april, toen ze het 9-8-record vestigden.

Meer: Sonny Gray verwachtte minstens twee starts te missen. Wat betekent roterend rood?

“Ik wil een last-minute prestatie niet uitsluiten, maar we hebben grote, grote plannen en grote doelen, en we zijn er nog niet”, zei Joy Foto. “Dus, zoals nu, gaan we in de richting die we willen gaan, maar we zijn niet helemaal in die richting.”

Het vreemde van het terugkeren naar een seizoen van 162 wedstrijden in 2021 is dat het niet echt een terugkeer naar de normale gang van zaken is. Het is een unieke uitdaging voor schutters, want weinigen gooiden vorig jaar meer dan 80 ronden, en nu wordt verwacht dat ze dat aantal zullen verdubbelen.

Blessures in de hele competitie. De New York Times meldde dat verwondingen aan weke delen, waaronder spierbelasting, tijdens de lentetraining en de eerste twee maanden van het seizoen met 117% waren gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2019.

De Reds hebben 10 spelers op de geblesseerde lijst, waaronder minstens drie blessures aan de weke delen.

“Je moet natuurlijk goed spelen, je moet gezond blijven, je moet veel dingen doen om ons doel tegen het einde van het seizoen te bereiken”, zei Bale. “Aan het begin van het seizoen zou het niet alleen alles hebben gekost wat we hadden, maar het presteerde gewoon een beetje beter dan de andere teams. Ik denk dat we dat een beetje zien gebeuren met de gezondheidsproblemen, met blessures van alle teams .”

READ  Pennsylvania vs Indiana - game preview - 10 februari 2021

The Reds hopen dat hun geblesseerde spelers een boost zullen geven wanneer ze worden geactiveerd vanuit IL. Aristides Aquino zal naar verwachting zondag terugkeren. Mike Mustakas is mogelijk binnen twee weken terug.

Sonny Gray, Jeff Hoffman en Michael Lorenzen keren mogelijk allemaal terug voor de All-Star break volgende maand.

Een van de belangrijkste dingen waar alle teams naar zullen kijken, is hoe de schutters zich in de tweede helft van het seizoen houden. Sommige teams gebruikten een rotatie van zes man. Teams zijn voorzichtiger geweest met de rookie-spelers die dieper op de wedstrijden ingaan.

Meer: Reds merkt op: hoe IL’s Joe Foto’s terugkeer catcher Tyler Stevenson beïnvloedt

De sprintsprint die alle spelers vorig seizoen hebben gelopen, komt in augustus terug.

Het zal er niet makkelijker op worden, maar ik denk dat we daarom hier allemaal in zitten,’ zei Bell. “Dit jaar zou om veel verschillende redenen de grootste uitdaging kunnen zijn.”

More from Madison Garrett

William & Mary vs.Virginia – Game Recap – 22 december 2020

CHARLOTTESVILLE, Va. – – Trey Murphy III en zijn teamgenoten uit Virginia...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *