Download en installeer New Genesis op Xbox en pc

Phantasy Star Online 2: De nieuwe Genesis Het werd eindelijk vrijgegeven aan fans in het Westen, toen Sega de MMO-uitbreiding/-update op 9 juni liet vallen.

PSO2: nieuwe configuratie Het zal beschikbaar zijn op pc en Xbox, met versies op zowel Xbox One als Xbox Series X / S. Sega heeft ook een vorm van next-gen updates beloofd voor een toekomstige Series X / S-release.

De game is ook beschikbaar op de Nintendo Switch en PlayStation 4 in Japan, hoewel die versies waarschijnlijk niet snel buiten het land beschikbaar zullen zijn, omdat het exclusief voor Xbox is in het Westen. Maar het zal beschikbaar zijn op pc via de Microsoft Store, Steam en de Epic Games Store.

Het maakt niet uit op welk platform je speelt Nieuwe Genesis In, je moet de game nog steeds downloaden, of dat nu is door hem te selecteren in de Xbox Storefront of door de launcher van je keuze voor het pc-platform te krijgen.

Zoals veel MMO-games hebben fans momenteel aangegeven dat spelers waarschijnlijk de mogelijkheid hebben om het basisspel, de nieuwe update of beide te downloaden.

Deze informatie is afkomstig van de initiële gesloten bèta van PSO2: nieuwe configuratie De launcher, die een grijs vervolgkeuzemenu heeft in de menu-opties van de omgevingsinstellingen voor het downloaden van gegevens voor een specifieke game. Het is nog niet bevestigd in de nieuwste versie van de game, maar het is zeer waarschijnlijk dat je op de pc-versie in ieder geval kunt kiezen tussen de installatie-opties.

Xbox-versies van PSO2: nieuwe configuratie Het werkt misschien een beetje anders omdat het niet dezelfde launcher gebruikt, maar het zal waarschijnlijk aparte winkelvermeldingen hebben voor elke versie.

READ  De overheid zal het inloggen op DigiD via sms uitfaseren en de gebruiker zal moeten overschakelen naar de app Radar
More from Madison Garrett

KB5000850-update voor Windows 10 1909

Microsoft heeft een nieuwe optionele update KB5000850 uitgebracht voor Windows 10 versie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *