Download Fest voegt een Day to Remember, Mastodon en meer toe aan de line-up voor 2022

Download Fest voegt een Day to Remember, Mastodon en meer toe aan de line-up voor 2022

Met de toename van vaccinaties tegen COVID-19 vinden er meer livemuziekevenementen plaats, waaronder festivals en concerten, waaronder het Download Festival UK dat recent toegevoegd Twintig nieuwe muzikale gasten staan ​​op de line-up voor 2022. De line-up bestaat uit de Amerikaanse rockband A Day To Remember, de Amerikaanse heavy metal band Mastodon, de Deense rockband Volbeat, de Britse metalcore Bury Tomorrow, de Zweedse alternatieve rockband Normandie en nog veel meer.

Het festival vindt plaats in juni 2022 en de eerste reeks shows begint op de 10e in Donington Park, VK. Elk evenement heeft in totaal vier verschillende podia, met op de eerste avond hitmakers als Kiss en Black Veil Brides op het hoofdpodium. De tweede nacht, de elfde, zullen metallegendes zoals Iron Maiden, Megadeth en de Deftones bevatten. Op 12 juni staan ​​de laatste shows op het programma met de Amerikaanse metalband Korn, de Amerikaanse rockband Rise Against en de Canadese metalband Spiritbox.

De mastodonten waren ook Toegevoegd als kop Voor het Metal Festival, Psycho Las Vegas 2021, dat plaatsvindt van 20-22 augustus. Meest recentelijk heeft de drummer van de band, Brann Dailor, Ontdek zijn nieuwe boek Waardig 101 clowns van het coronavirus Het is een zelfportret met handgetekende illustraties van clowns die volgens hem zijn geestelijke gezondheid hebben geholpen tijdens de COVID-19-pandemie. Het boek komt later dit jaar op 4 oktober uit.

“De clowns hebben me ervan weerhouden om door alle onzekerheid heen te gaan. Ze [also] Het weerhield me ervan om in een diepe depressie te belanden of extreme angst te ervaren”, legt Delors uit.

Afbeeldingsbron: Boston Lynn Schulz

READ  Download gratis kleurboeken uit honderden musea, bibliotheken en iconische collecties
Written By
More from Eda Greene

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *