Vier Argentijnse spelers werd gevraagd om uren voor de wedstrijd in Brazilië te isoleren

Anfisa, de Braziliaanse gezondheidsregulator, probeerde vier Argentijnse spelers onmiddellijk te isoleren, zondag, uren voordat de Copa America-kampioenen Brazilië ontmoeten in de WK-kwalificatiewedstrijden in Sao Paulo.

Anfisa zei dat spelers bij aankomst in quarantaine hadden moeten gaan omdat ze de afgelopen 14 dagen in het VK hebben doorgebracht.

Vickery: Wat kan Brazilië leren van Argentinië?

Hoewel hij de namen van de vier niet noemde, zijn de spelers van de Engelse Premier League-clubs dat wel Emiliano Buendia En Emiliano Martinez Aston Villa en Jonge Lo Celso En Christian Romero Tottenham Hotspur.

“Anvisa beschouwt de situatie als een ernstig gezondheidsrisico en heeft daarom de lokale gezondheidsautoriteiten gevraagd om de spelers, die aan geen enkele activiteit mogen deelnemen en die moeten worden belet op Braziliaanse bodem te blijven, onmiddellijk in quarantaine te plaatsen”, zei Anfisa in een verklaring.

Het Argentijnse nationale voetbalelftal arriveerde vrijdag in Brazilië, een dag nadat ze Venezuela met 3-1 hadden verslagen in een WK-kwalificatiewedstrijd in Caracas.

Volgens de Braziliaanse regels moeten bezoekers die binnen 14 dagen in het VK zijn geweest voordat ze het land binnenkomen, bij aankomst 14 dagen in quarantaine gaan.

Anfisa kreeg te horen dat de vier spelers de informatie op hun immigratieformulieren niet hadden vermeld en zeiden zondag dat ze hadden bevestigd dat de verstrekte details “fout” waren.

De verwarring ontstond enkele uren voordat de twee aartsrivalen elkaar zouden ontmoeten in het Corinthians Stadium in de WK-kwalificatiewedstrijden.

Woordvoerders van zowel het Argentijnse nationale team als CONMEBOL – de Zuid-Amerikaanse voetbalbond – reageerden niet op verzoeken om commentaar.

READ  De Wizards verslaan de Pacers in het "moet winnen" -spel om het spel te centraliseren

Maar Todo Notícias uit Argentinië zei dat de vier voor de aftrap met de teambus naar het stadion waren gereisd.

More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *