Download Google Camera 8.7 voor ROG Phone 6 en 6D Ultimate

De Asus ROG Phone 6-serie wordt geleverd met krachtige hardware, waarbij de camera een van de belangrijkste attracties van de smartphone is. De ROG Phone 6- en Phone 6D-serie delen dezelfde camera-opstelling met drie lenzen, met een 50 MP Sony IMX766 primaire camera, de snapper maakt fatsoenlijke foto’s. Als je de kwaliteit van foto’s wilt verbeteren of betere foto’s wilt maken bij weinig licht, kun je een Pixel-camera, ook wel GCam genoemd, op je telefoon installeren. Hier kunt u Google Camera voor ROG Phone 6, 6 Pro, 6D en 6D Ultimate downloaden.

Google Camera voor ROG Phone 6- en 6D-serie [Best GCam 8.7]

Asus introduceert de nieuwe ROG Phone 6-serie met een 50MP Sony IMX766 hoofdsensor, een 13MP groothoek OmniVision OV13B-sensor en een 5MP macrocamera. Qua software blijft de camera-app hetzelfde als we zagen op ROG-telefoons van de vorige generatie. De ingebouwde app biedt verschillende handige functies, zoals de gebruikersinterface van de nachtmodus, de portretmodus, de pro-modus en andere benodigdheden.

De telefoon maakt prachtige foto’s bij daglicht en bij weinig licht, dankzij de camera-instelling met drie lenzen. U kunt soms een lichte verscherping opmerken. Of je nu geweldige foto’s bij weinig licht wilt maken of kleine problemen wilt oplossen, je kunt de Google Camera-app downloaden op je smartphone uit de ROG Phone 6-serie.

De nieuwste Google Camera-poort – GCam 8.7 is nu beschikbaar voor zowel de ROG Phone 6 als de Phone 6D-serie. Het maakt verbluffende foto’s bij weinig licht dankzij de modi Nachtzicht en Astrofotografie. Niet alleen dit, maar de app ondersteunt ook functies zoals Verbeterde HDR, SloMo, Portret en meer. Hier is de stapsgewijze handleiding waarmee u eenvoudig de Google Camera-app op uw smartphone uit de ROG Phone 6-serie kunt installeren.

READ  Hoe het beroemde Roblox-spel, Roblox en de belangrijkste functies voor volwassenen en kinderen te downloaden

Download Google Camera voor ROG Phone 6, 6 Pro, 6D, 6D Ultimate

Asus ROG-telefoons zijn gaming-telefoons met veel functies en de nieuwste Series 6 is niet anders, de telefoons worden standaard geleverd met de Camera2 API. Ja, u kunt eenvoudig de nieuwste GCam-poort op uw telefoon installeren met een simpele download. Hier bevestigen we de nieuwste GCam 8.7-poort van BSG en GCam 7.3 van Urnyx05, blijkbaar zijn beide poorten compatibel met telefoons uit de ROG Phone 6-serie.Hier zijn de downloadlinks

GCam 8.7 mod vereist geen wijzigingen, maar als u GCam 7.3 op de ROG Phone 6-serie gebruikt, kunt u de onderstaande instellingen toepassen voor betere resultaten.

NB: Voordat je de nieuwe geporteerde Gcam Mod installeert, moet je ervoor zorgen dat je de oudere versie verwijdert (als je die hebt geïnstalleerd). Dit is geen stabiele versie van Google Camera, dus het kan enkele bugs bevatten.

aanbevolen instellingen

naar GCam 7.3

  1. Download dit eerst configuratiebestand op je smartphone.
  2. Maak nu een nieuwe map met de naam GCam.
  3. Open de map GCam en maak een andere map met de naam configs7.
  4. Plak nu het configuratiebestand in de map configs7.
  5. Als je klaar bent, open je de Google Camera-app en dubbeltik je op het zwarte lege gebied naast de sluiterknop.
  6. Tik op de getoonde instellingen (met rogphone66d-config.xml), beschikbaar in de pop-up en klik op de herstelknop.
  7. Ga terug naar de app-lade en open de app opnieuw.

Schermafbeeldingen:

Je kunt de GCam nu gaan gebruiken op je ROG Phone 6-smartphone, en je kunt functies zoals Night Sight en Astrofotografie-modus uitproberen.

Als u een vraag heeft, plaats dan een opmerking in het opmerkingenveld. Deel dit artikel ook met je vrienden.

Meer gerelateerde artikelen:

bronnen – BSG | Urnyx 05

Written By
More from Eda Greene
India Post 2023 GDS Second Merit List uitgebracht, download hier
Indiase post GDS Verdienstenlijst 2023: India Post heeft zijn tweede lijst met...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *