Download het voor je smartphone

Je kunt niet om de aankondiging van de Samsung Galaxy S23 serie heen. Nog geen directe aankoopplannen? Download dan hier de Galaxy S23-achtergronden voor uw apparaat. Welke van de 27 achtergronden zou jij kiezen?

Galaxy S23-achtergronden

Er kan nu een nieuwe set achtergronden naar uw apparaat worden gedownload. Het zijn Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ en Galaxy S23 Ultra wallpapers. Er zijn in totaal 27 wallpapers, waarvan acht DeX, vier Live wallpapers en de overige 15 statische wallpapers. In het geval van de acht DeX wallpapers kun je ze dankzij de hoge resolutie ook voor je computer gebruiken.

Samsung heeft meerdere wallpapers uit de serie uitgebracht, exclusief voor de Samsung Galaxy S23-familie. Deze doen ons een beetje denken aan planeten in het universum, wat natuurlijk verwijst naar “melkwegstelsel”. De fabrikant heeft ook enkele One UI 5.1-achtergronden gepost om u op weg te helpen. Foto’s gedeeld door XDA. Wil je ze allemaal downloaden voor je eigen apparaat; Download dan de ZIP-map met de afbeeldingen via deze link.

De live wallpapers die Samsung heeft toegevoegd aan de Galaxy S23-serie zijn samengevat in onderstaande video. Aan de slag met de Galaxy S23? DroidApp heeft de beste Galaxy S23-deals op een rij gezet. Je vindt ook onze uitgebreide Galaxy S23-preview op DroidApp.

Samsung Galaxy S23 productafbeelding

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Samsung Galaxy S23+ productafbeelding

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

Productafbeelding Samsung Galaxy S23 Ultra

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.

tijdens XDA

More from Madison Garrett
Genshin Impact studio kondigt de laatste bèta voor zijn nieuwe game aan, je kunt je nu aanmelden
Abonnementen zijn nu open voor de laatste gesloten bètatest van Honkai: Sterrenrijk...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *