Download hier de nieuwe iOS 15-achtergronden voor uw apparaten

Nadat we de eerste bètaversie van iOS 15 aan ontwikkelaars hebben uitgebracht, hebben we nu toegang tot de nieuwste versie van het besturingssysteem van Apple voor iPhone, iPod touch en iPad. Naast nieuwe functies, wordt de bètaversie van iOS 15 ook geleverd met een nieuwe achtergrond – en je kunt deze hier downloaden.

Interessant is dat, hoewel iOS 13 en iOS 14 sinds bèta 1 veel nieuwe achtergronden hebben gehad, de bètaversie van iOS 15 met slechts één nieuwe achtergrond wordt geleverd. Zoals met alle recente iOS-achtergronden, is de nieuwe iOS 15-achtergrond beschikbaar in de lichte modus en de donkere modus.

De nieuwe achtergrond bevat enkele vormen in neutrale kleuren die lijken op een soort abstract schilderij met een vervagingseffect. De lichte versie heeft een grijze achtergrond, terwijl de donkere er uitziet als een donker marineblauw in plaats van zwart.

Je kunt iOS 15- en iPadOS 15-achtergronden hieronder in volledige resolutie downloaden. Zorg ervoor dat u op de achtergrond met volledige resolutie tikt en deze opslaat, en stel deze vervolgens in via de app Foto’s of de app Instellingen op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Zoals altijd zal Apple later dit najaar waarschijnlijk weer nieuwe wallpapers toevoegen. Apple brengt meestal een hele nieuwe reeks achtergronden uit samen met nieuwe apparaten, dus verwacht dat de iPhone 13 dit najaar nog meer opties biedt voor het kiezen van achtergronden in iOS 15.

Lees ook:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

READ  Among Us is de mobiele game die je nu zou moeten spelen - hier is waarom

https://www.youtube.com/watch?v=10wQCEolbs

Written By
More from Eda Greene

Valse Microsoft Store-app-pagina’s misleiden gebruikers om malware te downloaden

Hoewel zeker verbeterd, is Windows nog steeds kwetsbaar voor een groot aantal...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *