MLB noemt rechtszaak over All-Star-game ‘politiek spel’

MLB reageerde op een recente rechtszaak over haar beslissing om de All-Star Game 2021 uit Atlanta te verplaatsen door de rechtszaak ‘politieke toneelstukken’ te noemen in een rechtszaak. Dat meldde de Atlanta Journal-Constitution maandag.

Het Job Creators Network (JCN) heeft vorige week een rechtszaak aangespannen tegen de MLB bij de federale rechtbank in New York, met het argument dat het $ 100 miljoen aan schadevergoeding moet betalen aan lokale bedrijven in Georgiƫ als gevolg van de verplaatsing van de All-Star Game naar Colorado.

De advocaten van de vereniging zeiden maandag in de rechtbank dat de eisers geen enkele basis hadden gegeven voor hun beschuldigingen en dat JCN betrokken was bij een publiciteitsstunt, daarbij verwijzend naar billboards op Times Square en “opruiende advertenties in de New York Times”.

De MLB voerde aan dat de rechtbanktijd “niet mag worden verspild aan politieke toneelstukken”.

De jaarlijkse All-Star Game is verplaatst van Trust Park in Atlanta Braves naar Coors Field in Colorado Rockies in Denver nadat Georgia Gov. Brian KempBrian Kemp Trump-loyalisten boeien Kemp op GOP-conventie in Georgia Georgia Agriculture Commissioner lanceert Senaatscampagne tegen Warnock Stacey Abrams: Stembeperkingswetten zijn ‘sabotage van de Amerikaanse democratie’ Meer Hij (rechts) tekende in april een verkiezingswet die volgens critici ons deed denken aan de wetten van Jim Crow.

De All-Star Game wordt nu op 13 juli in Denver gespeeld.

Volgens The Atlanta Journal-Constitution zal het JCN dinsdag reageren op de rechtbankaanvraag van de MLB.

More from Madison Garrett

Hoe speel je het spel Klondike, gratis en zonder download?

Wil je het Klondike-spel op al je apparaten spelen zonder het te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *