Download hier de uitgave van maart 2023 van De CaféKrant

De nieuwste editie van De CaféKrant met als thema “Betalen” is nu gratis te downloaden of online te lezen via deze link. Een exemplaar boordevol professionele informatie voor coffeeshopondernemers. De redactie van De CaféKrant zet zich in om te voorzien in de informatiebehoefte van iedere café-ondernemer.

Daarom blijven we dicht bij deze ondernemer. In dit nummer leest u een interview met Connie Hermex. Het avontuur begon zeven jaar geleden in een authentiek pand uit 1800 in Venlo: een eigen groot café in een apart gemeentelijk monument van 1.400 vierkante meter. Onder het genot van de Limburgse vlaai vertelt ze hoe ze alle horecacrises doorstaat.

Deze versie draait helemaal om betalen. U leest hoe u als coffeeshophouder zelf betaalt, wat de rechten en plichten zijn bij loonbeslag van een werknemer en hoe u fooien moet betalen.

Wat kunt u als huurder van een horecaruimte doen tegen een te hoge huurverhoging berekend op basis van de Consumentenprijsindex (CPI)? De advocaten van LOFF leggen precies uit hoe het werkt.

Vaste columnist en biersommelier Richard Muirkirk schreef een bijdrage over hoe niet alleen muziek verbindt. Jan Willem en Janick van Eetcafé van Miltenburg vertellen in hun column hoe 2023 voor hen zal zijn. CaféKrant is hier gratis te downloaden.

Wil je op de hoogte blijven?

1 keer per week actueel en relevant cafénieuws in je mailbox? Schrijf u hier in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

READ  Zo blijven je smartphone en tablet veilig
More from Madison Garrett
Saints James Winston verlaat de wedstrijd na kniegespen
New Orleans Saints quarterback James Winston liet een wedstrijd tegen Tampa Bay...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *