Super Meat Boy vier-op-een-rij-puzzelspel van Dr. Vitus aangekondigd voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Uitgevers Thunderful Games en Headup Games en ontwikkelaar Team Meat maakten de aankondiging bekend Super Meat Boy Een bijpassend puzzelspel voor 4 personen vleesmachine D Voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (stoomEn Epische spellen winkelEn goed). Het wordt gelanceerd in 2023.

Hier is een overzicht van de game bij verschillende uitgevers:

op

Foetaal doktersvlees De machine biedt de perfecte mix van klassieke puzzelgameplay en krachtige platformelementen Super Meat Boy bekend B. Baan je een weg door prachtige handgemaakte werelden en meer dan 100 puzzellevels vol creatieve valstrikken en gevaren. Bereid je aan het einde van elke wereld voor op een buitensporig baasgevecht dat de ultieme uitdaging zal bieden.

Puzzel je een weg door het gewone Super Meat Boy En Super Meat Boy Forever locaties zoals het pittoreske bos, het ziekenhuis en de zoutfabriek in een nieuw jasje geïnspireerd op het klassieke puzzelspel. Echter, binnen vleesmachine DMinstens vier exemplaren van hetzelfde type matchen en geweldige combo’s maken is niet genoeg – je zult ook dodelijke gevaren en vallen moeten ontwijken, zoals zaagbladen, raketten en slingers. Het is een gekke, hardcore kijk op de klassieke puzzelformule die je kent en waar je van houdt!

Geniet van de indrukwekkende achtergronden en animaties van het origineel Super Meat Boy En Super Meat Boy voor altijd artiesten en luister naar de geweldige soundtrack van RIDICULON, met unieke remixen Super Meat Boy voor altijd Nieuwe nummers en tunes.

verhaal

vleesmachine D Het gebeurt na de gebeurtenissen Super Meat Boy voor altijd. Na een grondige analyse van Meat Boy Super Meat Boy voor altijd (Heb je de camera’s in de levels gezien???), de beruchte Dr. Vetus heeft nu alle gegevens die hij nodig heeft om de perfecte Meat Boy-kloon te maken! Er is slechts één probleem: het DNA-monster dat hij heeft verzameld is geen perfect monster, wat op zijn beurt enkele… minder dan perfecte klonen oplevert…

Maar vrees niet, Dr. Vitus weet dit probleem op te lossen. Hij creëert een stel wrede testkamers en begint alle klonen die hij heeft gemaakt er doorheen te sturen, om de goede van de dwaze klonen te verwijderen. Monsters lijken aanvankelijk in niets op Meat Boy, maar naarmate de tijd verstrijkt, begint dat lieve gezicht dat Dr. Vitus zo haat, te verschijnen. Perfecte klonen verschijnen aan de horizon en als je klaar bent… wie weet wat er daarna zal gebeuren? Misschien is er iets hilarisch te doen met het martelen en vermoorden van zoveel van de Dead Boys for Hell!

Belangrijkste kenmerken

  • Meer dan 100 handgemaakte levels vol unieke en dodelijke vallen.
  • De buitensporige baas bestrijdt dit met extra mechanica.
  • Unieke mix van puzzel- en actiespel.
  • Help Dr. Fetus de perfecte Super Meat Boy-kloon te maken.
  • Bezoek de werelden opnieuw van Super Meat Boy En Super Meat Boy voor altijd.
  • Originele soundtrack gemaakt door RIDICULON, met unieke remixen van Super Meat Boy voor altijd Nieuwe nummers en partituren.
  • Ontwikkeld in samenwerking met het Meat and Original team Super Meat Boy kunstenaars.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer. Bekijk de eerste screenshots in de Gallery.

Advertentie aanhangwagen

READ  PlayStation is een van de beste RPG-games op PS4 voor slechts $ 2,99
More from Madison Garrett
De Detroit Red Wings versloegen de Stars met 3-0 en maakten een einde aan een winning streak van twee wedstrijden.
dichtbij Detroit Red Wings Captain Dylan Larkin, 20 maart 2021. Detroit Free...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *