Magie vs. Clippers – Samenvatting van het spel – 30 maart 2021

Engelen – – Shuma Aokiki Hij scoorde 18 punten, en de Orlando Magic steeg in het laatste kwart om de winnende reeks van zes wedstrijden in Los Angeles te behalen die ze dinsdagavond wonnen en versloeg de Clippers 103-96.

Magic kwam pas laat in het vierde kwartaal vooruit en ging op een 17-3 ronde om de wedstrijd af te sluiten en zijn eerste overwinning op de weg sinds 12 februari te claimen, waarmee hij zeven wedstrijden afrondde. Kawhi Leonard Hij maakte twee vrije worpen om de Clippers een voorsprong van 93-86 te geven met 2:36 over voordat de Magic 11 rechte punten scoorde om de leiding te nemen.

Terence Ross Gelijk aan 93 met 2 vrije worpen 1:46 over, en Wendell Carter Jr.​ Zet Magic bovenop met 1:10 resterend met een hint erna James Ennis III Hij miste de lay-up, waardoor het 95-94 werd.

“Bij deze competitie draait alles om overwinningen.” “We hebben een grote stap voorwaarts in de goede richting gezet”, zei Carter. weg.”

Hoewel de Clippers een van de beste teams in de competitie zijn, is Magic een team in transitie. Ze ruilden vijf spelers – inclusief de top drie – in drie afzonderlijke transacties tijdens de handelsdeadline van afgelopen donderdag.

Coach Steve Clifford had niet veel tijd om sommige spelers aan snelheid te laten winnen, maar een paar wedstrijden waren redelijk goed tegen de Clippers. Otto Porter Jr.​ Hij scoorde 13 punten, waaronder acht, in het laatste kwartaal, en Carter heeft 11 punten.

“We zijn een beetje beperkt geweest in dit stuk omdat we onderweg waren,” zei Clifford, “maar we blijven dingen toevoegen, ook al geeft ze ze les op de dansvloer.” “Dit is hoe we zouden moeten spelen. We moeten opstaan ​​en slim zijn.”

READ  Amsterdam is al jaren aan het instorten. Nu betaalt het de prijs

Naast het dragen van de Clippers met 32,7% in de tweede helft (16 van de 49), presteerde Magic beter dan Los Angeles met 18 in de verf in het derde en vierde kwartaal (36-18), naast een 15-2 voordeel in speed-breakout punten.

Orlando zorgde voor 22 van de 25 vrije worpen in de wedstrijd, waaronder 11 van 13 in het vierde kwartaal.

Leonard scoorde 28 punten voor de Clippers. Luke Kennard Hij voegde 17 punten toe en Ivica ZiwiPeak Hij scoorde zijn 10e dubbeldoelpunt van het seizoen met 14 punten en 13 rebounds.

Nadat hij maandagavond Milwaukee met 24 punten had verslagen, en met de stijging van Denver aanstaande donderdag, dacht coach Tyrone Law dat zijn team in de laatste 12 minuten klaar was.

“Ik dacht dat we vanaf het begin hadden gevochten, eerlijk gezegd. Maar als jullie gefrustreerd zijn en tegen elkaar aan spelen, vind ik het moeilijk om de minuten van de spelers zo laag mogelijk te houden.” zei. “We hebben veel schoten verloren en ze zijn in de overgang gegaan. In de tweede helft.”

De Clippers scoorden de eerste tien punten van het spel – inclusief een paar driepunters van Kennard – en breidden hun voorsprong uit tot 16 punten met minder dan vier minuten te gaan in het tweede kwartaal.

Los Angeles leidde met 51-37 in de eerste helft op schotkracht 52,5% in de eerste helft (21 van 40), maar had het moeilijk in het derde kwartaal, want 2 van de 13 gingen van buiten de boog en Orlando kreeg 73-70 aan het einde van het kwartaal.

READ  DJ LeMahieu blijkt de grootste verschilmaker van Yankees te zijn

De Clippers kwamen in de tweede helft 16 van de 49 van de grond, waarvan 6 van 22 op 3-pointers.

“Ik had het gevoel dat we een aantal goede schoten hadden, en in die tweede helft zag ik er goed uit dat niet viel”, zei Leonard. “Maar om agressiever te zijn, valt hij ons aan als we schoten verliezen en we uitstappen. een overdracht. Ze blijven vechten. Ze geven niet op. “

Wenk INS

Magie: Ross speelde zijn eerste wedstrijd nadat hij de laatste zeven had gemist vanwege een rechterknieblessure en scoorde 15 punten in 26 minuten. … De score van 66 punten van Orlando in de tweede helft is gelijk voor de tweede plaats in het derde en vierde kwart van dit seizoen. Ze speelde op 26 december 67 wedstrijden tegen Washington.

Clippers: Nicola Batum Bind het seizoen met 10 rebounds. ​ Paul George Hij miste zijn tweede wedstrijd op rij vanwege pijn aan zijn rechtervoet. Hij speelde dit seizoen in 13 wedstrijden. ​ Marcus Morris Sr.​ (Rechter kuit kneuzing) moet nog spelen na het scoren van 25 punten in de overwinning van maandag op Milwaukee. ​ Rondo gebied (Right round wrench) heeft nog niet gespeeld sinds zijn overname van Atlanta vorige week, maar hij vertelde me dat Rondo en Patrick Beverly Er werd wat werk verzet in de rechtbank.

volgende

Magie: reis donderdag naar New Orleans. Orlando veegde vorig seizoen de reeks vorig seizoen.

Clippers: Host Denver op donderdag. Los Angeles won op eerste kerstdag de eerste wedstrijd van seizoen 121-108.

READ  Dagelijkse deals: grote besparingen op DC-films, games en meer

More from Madison Garrett

BBC kan live Premier League-wedstrijden worden toegekend als clubs de tv-beslissing terugdraaien

De BBC zou dit seizoen meer live Premier League-wedstrijden kunnen winnen als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *