Download nu de grote Mac 2021-update

Eindelijk is het tijd voor de grote Mac-update van 2021. macOS Monterey is nu beschikbaar om te downloaden en we laten je zien hoe je je Apple-computer kunt updaten.

Lees verder na de aankondiging.

MacOS Monterey downloaden: zo doe je het

We hebben lang moeten wachten, maar macOS Monterey is eindelijk uitgebracht. De Big Mac Update 2021 volgt macOS Big Sur op en heeft een aantal mooie nieuwe features. De wijzigingen zijn dit jaar echter iets kleiner, omdat bijvoorbeeld het design hetzelfde blijft.

Met macOS Monterey krijgt Safari een grote update en kun je eindelijk foto’s streamen naar je Mac (Book) via AirPlay, bijvoorbeeld vanaf je iPhone. Bovendien is het mogelijk om FaceTime te doen met Windows- en Android-gebruikers en is er een focusmodus om ongestoord op je Mac te werken.

Helaas hebben we Universal Control, ook wel “Universal Control” genoemd, nog niet in gebruik kunnen nemen. Apple moest deze functie uitstellen tot “later dit najaar”. Deze functie maakt het eenvoudig om op meerdere Apple-apparaten tegelijk te werken, bijvoorbeeld door de MacBook-trackpad te gebruiken om de iPad te bedienen.

Hoe macOS Monterey te installeren

Het downloaden en installeren van macOS Monterey is eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen om de nieuwste versie te krijgen. Kijk uit: Aangezien Monterey net is uitgebracht, kan het even duren voordat je de update ziet. Als het nog niet voor u beschikbaar is, probeert u het later opnieuw.

  1. Open Systeemvoorkeuren;
  2. Klik op de knop “Software-update”;
  3. Wacht tot macOS Monterey hier verschijnt en klik op Bijwerken;
  4. Wacht tot het downloaden is voltooid en volg de stappen op het scherm.
READ  Games Gold september 2021: gratis aftellen naar Xbox One- en Xbox Series X-games | spellen

Het is belangrijk om te weten dat je Mac tijdens de update (meerdere keren) opnieuw opstart. Daarom is het slim om vooraf je bestanden op te slaan en documenten te openen, voldoende opslagruimte te hebben en een back-up van je Mac te maken.

Deze Macs ondersteunen Monterey

Wilt u zien of uw Mac de update kan downloaden en installeren? In onderstaande lijst zetten we alle ondersteunde toestellen op een rij. De meeste Macs met macOS Big Sur kunnen nu worden bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als u een zeer oude Apple-computer heeft, kunt u worden gediskwalificeerd.

More from Madison Garrett
Apex Legends-update verandert de Naruto-run van Wraith
Respawn Entertainment heeft een substantiƫle update laten vallen voor Apex Legends op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *