Nintendo Switch zou zeer binnenkort een populaire RPG krijgen

Nintendo Switch-, Nintendo Switch Lite- en Nintendo Switch OLED-bezitters kunnen binnenkort genieten van een populaire third-person shooter-meets-RPG, althans dat is wat een nieuw lek heeft onthuld. Er worden niet veel games uitgebracht op de Nintendo Switch, maar komen later via de poort op het platform. Dit is een veelvoorkomende reeks en het is er een die ik op het punt sta om nog een keer met hem te herhalen De rest: uit de as, een van de beste slaperfilms van 2019 van ontwikkelaar Gunfire Games en uitgever Perfect World Entertainment.

Op het moment van publicatie is de 2019-titel voor de Nintendo Switch niet aangekondigd, maar deze is beoordeeld voor het platform door zowel ESRB als PEGI, de twee beoordelingsorganisaties die verantwoordelijk zijn voor het beoordelen van games voor release in respectievelijk Noord-Amerika en Europa . Met andere woorden, hoewel dit een lek is en geen officieel nieuws rechtstreeks uit de mond van het paard, is het niet nodig om voorzichtig te zijn. Dit bevestigt niet alleen dat de game naar de Nintendo Switch komt, maar geeft ook aan dat deze binnenkort zal worden uitgebracht, aangezien games meestal alleen worden beoordeeld voor release door PEGI en ESRB wanneer ze bijna uitkomen.

Hieronder kun je meer lezen over de game en de officiële aankondigingstrailer bekijken:

De rest: uit de as Het is een third-person shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld die wordt overspoeld door monsterlijke wezens, “volgt het officiële speelveld van de game.” Als een van de laatste overblijfselen van de mensheid, begin je alleen of samen met maximaal twee andere spelers om hordes dodelijke vijanden en epische bazen het hoofd te bieden, proberen een voet aan de grond te krijgen, opnieuw op te bouwen en vervolgens te herstellen wat verloren is gegaan.”

READ  Overwatch 2-spelers debatteren over de meest gerespecteerde schadeheld van het spel

Zoals altijd houden we je op de hoogte naarmate de situatie zich ontvouwt, of het nu met dank is aan het bovengenoemde duo dat het lek heeft onthuld of officieel heeft bevestigd.

Voor meer berichtgeving over alles wat met Nintendo te maken heeft en alles wat met Nintendo Switch te maken heeft — inclusief niet alleen de nieuwste Nintendo-lekken, geruchten en speculaties, maar ook officieel nieuws — klik hier. hier Of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *