Download politie onderinspecteur voor ondergeschikte diensten

Maharashtra PSC heeft het resultaat van de Maharashtra State Services Group B Police Sub-Inspector geüpload op zijn officiële website-mpsc.gov.in. Download hier de pdf.

Maharashtra PSC heeft het resultaat van de Maharashtra State Services Group B Police Sub-Inspector geüpload op zijn officiële website-mpsc.gov.in.  Download hier de pdf.

Maharashtra PSC heeft het resultaat van de Maharashtra State Services Group B Police Sub-Inspector geüpload op zijn officiële website-mpsc.gov.in. Download hier de pdf.

Maharashtra PSC Subinspecteur Resultaat 2022 Download: De Maharashtra Public Service Commission (MPSC) heeft het resultaat van de Maharashtra Police Sub Inspector op haar officiële website geüpload. De kandidaten die verschenen in het Maharashtra Main Services Non Gazetted Group B-examen kunnen Maharashtra Sub-Inspector Result 2022 downloaden van de officiële website van de Maharashtra Public Service Commission (MPSC) – http://www.mpsc.gov.in/.

Het hoofdresultaat van de Maharashtra PSC Sub-inspecteur 2022 kan echter rechtstreeks worden gedownload via de onderstaande link.

Directe link om te downloaden: Maharashtra PSC Chief Sub Inspector Resultaat 2022 PDF

Kandidaten die verschenen in de 2021 Maharashtra Group B Non-Gazette Secondary Services Maharashtra vs Advertentie nr. 049/2022 voor de functie van onderinspecteur van politie, kunnen de pdf van de lijst met in aanmerking komende kandidaten downloaden van de officiële website.

UNHCR heeft een pdf van de lijst met in aanmerking komende kandidaten (per regio) en de sluitingen op haar officiële website geüpload. Kandidaten verschenen in Maharashtra Groep B Non-Gazette Sub-Service Main Exam 2021 – Maharashtra PSC Police Sub-Inspector Result 2022 kan worden gedownload van de officiële website na het volgen van de onderstaande stappen.

Hoe te downloaden: Maharashtra PSC Chief Sub Inspector Resultaat 2022 PDF

  1. Om Maharashtra PSC Chief Sub-Inspector Result 2022 te downloaden, gaat u eerst naar de officiële website van de Maharashtra Public Service Commission (MPSC) – http://www.mpsc.gov.in/
  2. Ga naar de sectie met de nieuwste updates op de startpagina.
  3. Klik op de homepage op de link ‘Advt. nr. 49/2022 – Groep B Non-Gazette Maharashtra Services Hoofdonderzoek 2021 – Onderinspecteur van politie – Uitslag’.
  4. U ontvangt de PDF van Maharashtra PSC Sub-Inspector Result 2022 in een nieuw venster.
  5. Download en bewaar Maharashtra PSC Chief Sub-Inspector Result 2022 voor toekomstig gebruik.
READ  Republic Day 2021: WhatsApp-themastickers downloaden en verzenden | Stappen hier

Doe de Maharashtra Public Service Commission (MPSC) gratis online Maharashtra Public Service Commission (MPSC)-test 2022

begin nu

Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *