WhatsApp krijgt geanimeerde stickers voor geldroof: hoe te downloaden en te gebruiken

WhatsApp introduceerde een nieuw stickerpakket genaamd Sticker Heist om het vijfde seizoen van de populaire Netflix-show Money Heist te vieren, die op 3 september 2021 in première ging. Het berichtenplatform van Facebook lanceerde een pakket geanimeerde stickers genaamd “Sticker Heist”.

Het is heel gemakkelijk te gebruiken, WhatsApp-gebruikers voor zowel Android als iOS kunnen stickerpakket downloaden om stickers te delen op basis van personages en gebeurtenissen uit ‘Money Heist’. U kunt de gezichten en beroemdste uitdrukkingen van Tokio, Lissabon, Moskou, Berlijn, Nairobi, Rio, Denver, Stockholm, Bogota, Palermo en natuurlijk de professor zien en verzenden.

Het geanimeerde stickerpakket is ontworpen door Mucho Pixels en bevat in totaal 17 stickers en weegt slechts 658 KB.

Zo download je “Money Heist”-stickers op WhatsApp:

1. Open WhatsApp.
2. Open een chatvenster.
3. Klik op het stickerpictogram.
4. Selecteer in de WhatsApp-stickerwinkel de geanimeerde stickeroverval.
5. Download het Money Heist-stickerpakket voor WhatsApp.
6. Eenmaal gedownload, kun je op de stickers onderaan het WhatsApp-chatvenster klikken en je favoriete Money Heist-stickers vinden.

Daarnaast test WhatsApp ook de verwachte Message Reaction-functie, waarmee gebruikers berichten kunnen beantwoorden met emoji’s, vergelijkbaar met de iMessage-, Twitter- en Facebook-functionaliteit van Instagram en Messenger.

Details over de exacte timing van reacties op berichten als onderdeel van WhatsApp zijn nog niet bekend. WABetaInfo zegt echter dat WhatsApp ook werkt aan het ophalen van berichtfeedback op WhatsApp voor Android-bèta.

Berichtreacties verschijnen onder de teksten die beschikbaar zijn in de app, meldt WABetaInfo, een WhatsApp-functietracker. Er wordt gezegd dat mensen in de chat kunnen zien wie op een bepaald bericht heeft gereageerd vanwege de functie voor berichtreacties, die waarschijnlijk beschikbaar is voor zowel individuele als groepschats. Als gevolg hiervan zijn antwoorden op een WhatsApp-bericht niet anoniem.

READ  Hoe Grand Theft Auto GTA 5 te downloaden en wat zijn de voordelen ervan.. Hoe GTA-game te spelen, nieuwste versie 2021

WhatsApp maakt en brengt voortdurend nieuwe stickers uit om gesprekken interactiever te maken en meer gebruikers naar het berichtenplatform te trekken. Onlangs werd een Raksha Bandhan-poster uitgebracht om het beroemde Noord-Indiase festival te vieren.

Written By
More from Eda Greene

Saints vs. Raiders: speeltijd, tv, radio, online streaming, mobiel en kansen

Welkom bij Heiligen Wedstrijddag! Vanavond: New Orleans Saints (1-0) om Raiders van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *