Waarom grote koper Troy Aikman van 49ers na winstreeks van drie wedstrijden

De 49ers zijn van hun afscheidsweek gekomen met een missie om de hele NFL eraan te herinneren dat ze serieuze kanshebbers zijn voor de Vince Lombardi Trophy.

De winning streak van San Francisco heeft tot nu toe drie wedstrijden bereikt 38-10 overwinning op de Arizona Cardinals Over maandagavondvoetbal in het Azteca-stadion in Mexico-Stad.

Na op een bepaald moment in het NFL-seizoen 3-4 te zijn geweest met zware verliezen tegen de Chicago Bears, Denver Broncos en Atlanta Falcons, De 49ers stuiterden terug En hun talent schijnt door aan beide kanten van het voetbal.

ESPN NFL-analist Troy Aikman koopt dit seizoen de 49ers in. Zelfs toen het team onder de 0,500 zat, sprong het nooit van boord, gezien het feit dat ze werden gecoacht door Kyle Shanahan.

“Ik ben een grote koper van de 49ers, en ik ben het hele seizoen geweest, en dat ben ik de afgelopen jaren geweest, eerlijk gezegd”, vertelde Aikman aan Scott Van Pelt, gastheer van SportsCenter. En de belangrijkste reden daarvoor is Kyle Shanahan.

“Ze spelen een stijl van voetbal die je niet in de competitie ziet. Het is een ouderwetse stijl. Dat verbaast me niet, want ze kennen Kyle’s achtergrond met zijn vader en voetballen, maar ze zijn fysiek. “

Aikman legde uit dat de spelers van de 49ers die een fysieke stijl van voetbal spelen, hen kunnen onderscheiden, omdat niet veel teams in de competitie gewend zijn aan dat soort tegenstand.

“In de competitie van vandaag, waar veel aandacht is voor de veiligheid van spelers en niet veel contact, wordt er niet veel geoefend tijdens de week”, voegde Aikman eraan toe. “Ze spelen het spel zoals ik het kende. Dus niet veel teams kunnen dat evenaren als ze het niet gewend zijn.”

Verwant: Week 12 NFL Power Rankings: waar de 49ers staan ​​na hun overwinning op de Cardinals

De 49ers zullen proberen hun vierde wedstrijd op rij te winnen als ze het zondag opnemen tegen de New Orleans Saints in Levi’s Stadium.

Download en volg de 49ers Talk Podcast

READ  Een gewaagde voorspelling voor elke SEC-game in week 2
More from Madison Garrett
Wees alert op phishing op uw smartphone
Cybercriminelen maken steeds vaker gebruik van phishing om bedrijfssystemen en -netwerken te...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *