Download van YouTube en SoundCloud met deze app van $ 40

Download van YouTube en SoundCloud met deze app van $ 40

tl;dr: Neem vanaf 11 februari een levenslang Offcloud-abonnement voor $ 39,99 – u bespaart 80%.


Er is niets beters dan op YouTube naar een oude favoriete video te zoeken en erachter te komen dat deze is verwijderd. Het internet lijkt misschien een eeuwigheid, maar als u niet over uw eigen exemplaar beschikt, heeft u er mogelijk niet altijd toegang toe. Of het nu een grappige video is of een webpagina met instructies voor een thuisapparaat, het maken van uw eigen back-up is een eenvoudige manier om de inhoud waarop u vertrouwt te behouden, en Offcloud is een manier om dat te doen.

Offcloud is een cloudgebaseerde service die veel nieuwe functies opent met betrekking tot hosting, streaming, downloaden en delen. Als er een YouTube-video is die je niet kunt missen, kun je deze downloaden als je Offcloud aanschaft, terwijl een levenslang abonnement slechts $ 39,99 (US $ 209) kost.

Download YouTube-video's en meer

Bestel uw exemplaar online. Met Offcloud in uw browser kunt u video's van YouTube downloaden, Soundcloud-items naar MP3-bestanden converteren en zelfs hele webpagina's in PDF opslaan. Of u kunt specifieke artikelen opslaan en alles synchroniseren met uw 50 GB cloudopslag of verbinding maken met een andere clouddienst.

Offcloud integreert ook Zapier en IFTTT, zodat u uw bestanden automatisch kunt synchroniseren met populaire cloudopslagdiensten zoals Google Drive, Dropbox, Amazon Cloud Drive en Microsoft OneDrive. Houd er rekening mee dat er een maandelijkse limiet van 30 GB geldt voor premiumbronnen, maar dat u een leven lang de tijd heeft om alles te downloaden wat u wilt opslaan.

Open het internet

Het internet verandert voortdurend, maar dat betekent niet dat je niet af en toe een foto kunt maken. Je kunt een back-up maken vanaf YouTube, downloaden via SoundCloud en nog veel meer met één app waarvoor je maar één keer hoeft te betalen.

READ  Vreemde en prachtige dingen te koop op Download Festival 2022

Mashable aanbiedingen

Koop een levenslang Offcloud-abonnement voor $ 39,99.

StackSociaal Prijzen zijn onder voorbehoud.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *