CoD-spelers beweren dat de populaire klassieke MW2-map net zo slecht is als Gustav Cannon

CoD-spelers beweren dat de populaire klassieke MW2-map net zo slecht is als Gustav Cannon
Shay Robson

Modern Warfare 3-spelers beweren dat de door fans favoriete klassieke MW2-kaart Rust “verschrikkelijk” is en vergelijkbaar is met de beruchte Gustav Cannon-kaart uit de Tweede Wereldoorlog.

Verrassend genoeg hebben de kaarten van Modern Warfare 3 sinds de lancering van de game behoorlijk wat kritiek gekregen. Ondanks de terugkeer van de klassieke kaarten waar we van hielden en koesterden vanwege hun nostalgie, bleef het sentiment niet positief.

Sinds de release van de game zijn de OG-kaarten om verschillende redenen door velen zwaar bekritiseerd. Spelers beweren nu echter dat de door fans geliefde map Rust bovenaan staat met een van de meest populaire CoD-maps.

Artikel gaat verder na advertentie

Een MW3-speler beweert dat Rust erger is dan Gustav Cannon in de Tweede Wereldoorlog

in Reddit-bericht op 11 februaribeweerde een MW3-speler dat Rust eigenlijk een “verschrikkelijke” map is, en gaat zelfs zo ver dat hij op één lijn ligt met de beruchte Gustav Cannon-map uit de Tweede Wereldoorlog – een van de meest gehate maps uit de serie.

“Rust is echt een vreselijke kaart en ik heb geen idee waarom iedereen er destijds van hield”, aldus het bericht. “Het is eigenlijk een veel kleinere versie van Gustave Cannon uit de Tweede Wereldoorlog.”

Artikel gaat verder na advertentie

Niet alleen dat, de speler legde uit dat het niet alleen Rust is, en legde uit dat ze het gevoel hebben dat de meerderheid van de klassieke maps in Modern Warfare 3 vreselijk spelen.

Ze voegden eraan toe: “Eerlijk gezegd bevinden bijna alle OG MW2-kaarten zich niet in MW3. Ik vond het originele spel geweldig, maar ze spelen om de een of andere reden slecht in dit spel. Daarom vermijd ik snel spelen volledig.”

Uit de reacties blijkt dat anderen er hetzelfde over denken. Sommige spelers hebben echter een idee gegeven waarom, en leggen uit dat de originele MW2-kaarten niet zijn ontworpen voor de huidige game.

Artikel gaat verder na advertentie

“De bewegingen van MW3 maken het spel heel snel, dus het is echt chaotisch in Rust. De bewegingen van MW2 waren langzamer”, zei iemand.

“Rust was die dag alleen beschikbaar in FFA en TDM”, legt een ander uit. “Mensen hebben nog nooit te maken gehad met rommelige objectieve situaties.”

Hoewel het erop lijkt dat spelers geen grote fans zijn van de klassieke kaarten waar we al jaren van houden, lijken de ontwikkelaars een stap in de goede richting te zetten. De nieuwste kaarten die in seizoen 2 zijn uitgebracht, worden geprezen als een “enorme stap voorwaarts” vergeleken met eerdere games.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *