Download vóór 29 mei een gratis e-book over When a Tiger Came Down the Mountain door Nghi Vo!

Goed nieuws voor een keer! Tor.com eBook Club is terug.

Vergeef ons alstublieft voor onze hiaten. We runnen dit programma sinds, laten we eens kijken … vijf jaar … en er is nooit iets gebeurd in de afgelopen vijf jaar dat ons moe of uitgeput heeft gemaakt.

Maar! We komen graag terug om eBook Club-lezers kennis te laten maken met Hugo, Ignyte en Crawford Award-winnende auteur Nghi Vo!

Bij Toen de tijger de berg afkwam:

Cleric Chih merkt dat hij en hun metgezellen overgeleverd zijn aan een bende woeste tijgers die lijden onder de honger. Om te overleven, zodat de mammoeten hen kunnen redden, moet Chih het complexe, gelaagde verhaal van de tijger en zijn onderzoeksminnaar – een vrouw met moed, intelligentie en schoonheid – uit de weg ruimen en ontdekken hoe de waarheid in de geschiedenis kan overleven:

CU riep “Tiger” uit. “Tijger, tijger, tijger …”

Chih nam er meer dan één waar en zag een bleekoranje streep aan de ene kant en daarna aan de andere.

Het zijn geen pooldieren, ze jagen niet samen, ze hadden tijd om na te denken, en toen bereikte Belloc de laatste beklimming van het wegstation.

“Er is een schuur, we kunnen ons invoegen in en Bao Soo …”

Chih kon de dakhelling van de schuur achter het wegstation zelf zien, maar er was een nummer tussen hen in – nee, twee – op de grond, realiseerden ze zich na een tijdje.

Bao-Soo was op zijn rug gesluierd door een capuchon van een schapenvachtjas en zijn armen alsof hij in zijn eentje hoopte te vangen. Een mollige, naakte vrouw boog zich over hem heen en rolde haar arm op zijn buik met een informele eigenschap, immuun voor de bijtende kou. Bao Soo’s hand beefde en de vrouw bukte zich, zoekend naar de hele wereld alsof ze hem wilde vangen.

READ  Download iOS 15 CarPlay-achtergronden in hoge kwaliteit voor elk apparaat

Chih verstijfde van angst, maar Si-yu gaf Piluk alleen nog een harde klap en stuurde haar met een krakend geluid naar voren. De snelheid van de mammoet was zwaar, maar het was alsof een berg begon te bewegen. Als het voor jou komt, kan het je niet schelen hoe snel hij kwam, en dat was blijkbaar wat de naakte vrouw ook dacht, want ze was ver weg aan twee kanten en verdwaald in de schaduw.

“Een geweldig juweel in een roman die de complexiteit en lagen van het vertellen van verhalen verkent en de wonderen van homoliefde viert. Ik kan voor altijd lezen over Shih’s opname van verhalen.” – Samantha Shannon, De New York Times Bestseller Auteur Orange Tree Klooster

“Gevaarlijk, onzichtbaar, onverwacht en vertrouwd, boos, woest en optimistisch … Keizerin van zout en rijkdom Het is een verbazingwekkend staaltje verhalen vertellen. – NPR.

Hoe werkt Tor.com eBook Club?

Abonnees van de Tor.com eBook Club ontvangen het hele jaar door regelmatig een gratis sci-fi / fictieboek door zich te abonneren op een geldig e-mailadres. U ontvangt een e-mail wanneer het downloadvenster wordt geopend.

Omslagkunst door Alyssa Weinan; Ontworpen door Christine Woltzer

Downloaden Toen de tijger de berg afkwam
Beschikbaar van 25 mei 12:01 ET tot 28 mei 23:59 ET

Opmerking: als u problemen ondervindt met het registratie- of downloadproces, stuur dan een e-mail [email protected].

Uitverkoop volgende week – Nu vooruitbestellen

Gekozen en mooi

Written By
More from Eda Greene

De krachtige tool voor het aanpassen van telefoons van Samsung bevat vroege Android 12-functies

Toen Samsung de 2021-update voor zijn verschillende Good Lock-modules uitrolde, was de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *