Eerste OxygenOS 12 open bèta klaar om te downloaden op OnePlus 9 en 9 Pro

Heb je een OnePlus 9 of 9 Pro en wacht je op wat OxygenOS 12-voordelen? Nou, wacht niet langer, want OnePlus heeft zojuist aangekondigd dat de eerste open bèta voor op Android 12 gebaseerde OxygenOS 12 klaar is om te downloaden op de OnePlus 9-serie telefoons, en we hebben de details voor je na de pauze.

Dit is niet de eerste kennismaking met Android 12 die de OnePlus 9-serie kreeg nadat hij een paar maanden geleden deel uitmaakte van een gesloten bètaprogramma. Het is de eerste versie van OxygenOS 12, die wordt geleverd met een aantal interessante nieuwe functies. Een ding om op te merken voordat u OxygenOS 12 downloadt en uitbrengt naar OnePlus 9 of 9 Pro, is dat dit niet het laatste artikel is, er zijn bugs en glitches aanwezig. Een ander belangrijk feit is dat tijdens het installeren van de Open Beta de telefoongegevens niet worden gewist, en terug naar Android 11 / OxygenOS 11 wel. Dus als uw apparaat uw dagelijkse stuurprogramma is, is het waarschijnlijk het beste om te wachten op de officiële release.

wat is er nieuw?

Naast dat het gebaseerd is op Android 12, draait de Open Beta op OPPO’s ColorOS ingebouwde pictogrambasis en biedt het een heleboel nieuwe functies:

Shelf is bijgewerkt met meer aanpassingen waarmee u de formaten en achtergrondafbeeldingen van functiekaarten kunt aanpassen en functies kunt groeperen. De plank heeft een gezondheidskaart die aan uw OnePlus-horloge kan worden bevestigd voor gemakkelijke toegang tot gezondheidsinformatie zoals calorieën en hartslag. OnePlus Scout integreert met Shelf voor wereldwijde gebruikers nadat het zijn populariteit in India heeft bewezen, waardoor gebruikers inhoud op hun apparaten kunnen vinden, of het nu documenten, contacten, muziekclips en webitems zijn.

READ  29 gratis mobiele games om u af te leiden als u zich te veel zorgen maakt

Om niet over het hoofd te worden gezien, is de Note-app geüpgraded met nieuwe bewerkingsfuncties, waaronder opmaaktools en zelfs een Doodle-functie.

Als de balans tussen werk en privé niet is wat het zou moeten zijn, kun je met Work Life Balance 2.0 meldingen en berichten voor verschillende apps aanpassen in twee verschillende modi en gerangschikt in volgorde van prioriteit. Modi op basis van locatie, wifi-netwerken of schema’s worden automatisch geactiveerd volgens uw routine.

Andere nieuwe toevoegingen zijn:

  • De donkere modus is ook verbeterd en biedt drie niveaus van donkere esthetiek om uit te kiezen.
  • Toolbox 2.0 is ook beschikbaar en ondersteunt Voice Modulator voor PUBG, CODM, LOLM, FreeFire en Fortnite, zodat je je stem kunt veranderen tijdens in-game chats om de privacy te verbeteren.
  • OxygenOS 11 bracht de Canvas AOD-functie en nu hebben we Canvas AOD 2.0 met nieuwe gepolijste en lineaire kleuren voor meer maatwerk.

Momenteel is OBT beschikbaar voor de OnePlus 9 en 9 Pro. Het zal in toekomstige updates aankomen in andere modellen (OnePlus 8, OnePlus 9R 5G, OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Nord 2 5G, Nord en Nord CE 5G).

U kunt OxygenOS 12 Open Beta voor OnePlus 9 en 9 Pro rechtstreeks downloaden via de onderstaande link:
Download hier: oneplusWritten By
More from Eda Greene
Globe publiceert de hoogste mobiele downloadsnelheid in 10 regio’s
Globe Telecom Inc. zei Op donderdag registreerde het de hoogste mobiele downloadsnelheden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *