Download wallpapers geïnspireerd op WWDC 2023 voor je iPhone

Download wallpapers geïnspireerd op WWDC 2023 voor je iPhone

WWDC 2023 begint over minder dan twee maanden. Als je enthousiast bent over de aankondigingen die Apple zal doen, AR72014 Grafisch Ontwerper Ik heb vorige week een aantal WWDC-geïnspireerde wallpapers uitgebracht op uitnodiging van het bedrijf Cupertino.

Tientallen achtergronden combineren een donkere uitnodigingsafbeelding met wat lijkt op lichtreflecterende glazen lenzen. Zoals je kunt zien, is mijn favoriet die op de weergegeven afbeelding. De AR72014 biedt ook opties met het Apple-logo, WWDC23-details en meer.

Van mini tot Pro Max iPhone-modellen, gebruikers kunnen deze wallpapers downloaden die zijn geïnspireerd op WWDC 2023 hier.

Dit is wat we verwachten op WWDC 2023

Naast de op WWDC 2023 geïnspireerde wallpapers, BGR Je zou verwachten dat dit een belangrijk zoekwoord is voor Apple. Dit zal niet alleen het eerste evenement van het jaar zijn, maar het zou ook de Reality hybride headset kunnen aankondigen, samen met het juiste besturingssysteem.

Samen met hen zal Apple waarschijnlijk nieuwe besturingssystemen voor zijn producten aankondigen: iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 en tvOS 17.

tegen het begin van het jaar, bloeibergMark Gurman van het bedrijf zei dat dit een gematigde update voor iOS zal zijn, aangezien Apple zich heeft gericht op de Mixed Reality-headset. Vervolgens zei hij onlangs dat Apple nu “nice as available”-functies voor iOS 17 zal introduceren, hoewel hij niet specificeerde welke dat zou zijn.

BGR Het heeft verhalen gericht op deze besturingssystemen, die u hieronder kunt vinden:

Naast al deze aankondigingen konden we de langverwachte Apple Silicon Mac Pro zien, die naar verwachting hetzelfde ontwerp zal hebben als zijn voorganger en de M2 ​​Ultra-chip. Mark Gurman van Bloomberg zegt dat deze Mac Pro twee SSD-opslagsleuven zal hebben voor grafische kaarten, media en netwerkkaarten. Helaas zal het waarschijnlijk geen door de gebruiker te upgraden RAM hebben, omdat het rechtstreeks op het M2 Ultra-moederbord wordt aangesloten.

READ  Toegangskaart Allahabad High Court 2022 voor chauffeursposten, download link hier | competitieve examens

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *