Dying Light: Enhanced Edition is nu gratis verkrijgbaar bij Epic

Dying Light: Enhanced Edition is nu gratis verkrijgbaar bij Epic

Dying Light 2 kwam vorig jaar uit, maar het gepolijste zombie-parkour-vervolg maakte zijn voorganger niet helemaal muf. Als je op zoek bent naar een vrijgevochten, organische open wereld om te overleven, dan is de eerste Dying Light misschien wel de betere optie. Goed nieuws: het is momenteel gratis te bewaren in de Epic Games Store, samen met zijn uitstekende uitbreiding.

Ga naar Dying Light: verbeterde versie pagina in de Epic Games Store tussen nu en 13 april, en je kunt de game gratis aan je account toevoegen. Je bewaart het voor altijd.

De truc van Dying Light is dat de straten in de stad ’s nachts gevaarlijker zijn. Terwijl je de open wereldgebieden verkent, zal een aftelling je vertellen hoe lang je nog hebt tot het vallen van de avond, en als je in het donker op de begane grond wordt betrapt, zul je waarschijnlijk worden ingehaald door de ondoden. Gelukkig heb je de parkour-vaardigheden – Mirror’s Edge meer dan Assassin’s Creed – waarmee je door muren en over daken heen kunt haken en hopelijk je weg terug kunt vinden naar de veiligheid van je huis. Het slimme en georganiseerde ontwerp zorgt voor een adrenalinekick terwijl je ternauwernood ontsnapt of catastrofaal struikelt en valt. Adam vond het geweldig in de originele Dying Light-recensie.

Hij hield ook van de volgende uitbreiding in zijn recensie daarvan. The Following neemt dezelfde platforms en voegt een aanpasbare buggy toe om door een groter, meer open deel van dezelfde wereld te rijden. Als Dying Light is “de vloer is lava”, dan “is de trolley het kussen dat je op de vloer legt en dan beetje bij beetje door de kamer beweegt met je voetzolen”, schrijft Adam.

Er is nog een freebie beschikbaar in de Epic Games Store, maar het was niet wat we hadden verwacht. Eerder deze week een piratengevecht royale Vlammende zeilen Het staat vermeld als vandaag beschikbaar, maar is in plaats daarvan een simulatie voor het bouwen van een fabriek fiches Deze mag je houden als je deze voor 13 april hebt ontvangen.

Als je op de hoogte wilt blijven van de weggeefacties van elke week, bekijk dan onze regelmatig bijgewerkte lijst met alle gratis Epic Games Store-spellen.

READ  Laatste nieuws van over de hele wereld

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *