Downloadbaar! Android 14 Bèta 4 voor Pixel-telefoons, Pixel-tablet en Pixel Fold

Downloadbaar!  Android 14 Bèta 4 voor Pixel-telefoons, Pixel-tablet en Pixel Fold

Google heeft de vierde bèta van Android 14 voor de Pixel-telefoons, Pixel Tablet en Pixel Fold Kondig aan. Dit betekent dat we dichter bij de officiële lancering van de stabiele versie van Android 14 komen.

Download Android 14 Bèta 4

Android 14 Bèta 4 bevat ook de beveiligingsupdate van juli 2023 en is beschikbaar voor de Pixel 4a 5G, Pixel 5, Pixel 5a, Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 6a, Pixel 7, Pixel 7 Pro en Pixel 7a. Pixel Tablet en Pixel Fold doen voor het eerst mee aan de bèta. Je kunt deze update ook testen op Android Emulator, een programma waarmee je Android op je computer kunt emuleren. Overigens, pak gerust een kopje koffie. Het installeren van de proefversie duurt erg lang. Als het dan eindelijk zover is, kun je aan de slag met deze nieuwe features!

Wil je de nieuwste Android 14-functies uitproberen op andere telefoons dan Pixels? goed nieuws! Naast Pixel-telefoons is de bètaversie van Android 14 nu beschikbaar voor geselecteerde telefoons van verschillende merken, zoals iQOO, Lenovo, Nothing, OnePlus, OPPO, Realme, Tecno, Vivo en Xiaomi. Als u geïnteresseerd bent in de bèta, kunt u zich aanmelden via het Android Bètaprogramma. Volg het eenvoudige stappenplan in dit artikel om deel te nemen aan dit programma.

Gerelateerde artikelen

Wanneer wordt Android 14 officieel aangekondigd?

Android 14 zal naar verwachting in 2023 verschijnen als de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem, als opvolger van Android 13. Hoewel Google nog geen officiële aankondiging heeft gedaan, wordt Android 14 momenteel getest. Android 14 Beta 4 en Android 14 Beta 5 zullen de laatste bètaversies zijn voordat Google de stabiele versie van Android 14 uitbrengt. De verwachting is dat de stabiele versie in augustus uitkomt. Het is aan de smartphonefabrikanten om deze Android-versie voor hun telefoons uit te brengen. Bekijk in de tussentijd dit updateoverzicht om te controleren of jouw telefoon in aanmerking komt voor Android 14.

READ  Speel oude iPhone-games op je Mac (hier is hoe)

Vertel ons of je Android 14 Beta 4 al op je telefoon hebt geïnstalleerd! Deel uw gedachten en ervaringen door een reactie onder het artikel achter te laten. Wij horen graag van u!

Downloadbaar!  Android 14 Bèta 4 voor Pixel-telefoons, Pixel-tablet en Pixel Fold

Uit de tijdlijn van Android 14 blijkt dat we dicht bij de officiële aankondiging van de stabiele versie van Android 14 zijn

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *