Downloaden: Samsung Galaxy S21 Ultra Teardown en X-ray-achtergronden

Wat is er leuker dan het demonteren van een Samsung Galaxy S21 Ultra? Het creatieve elektron Ze deden en maakten interessante (röntgen) foto’s van haar.

Smartphone interne componenten

Op het eerste gezicht lijkt het interieur van de smartphone een rommelig samenspel tussen onderdelen, maar niets is wat het lijkt. Aan elk detail is gedacht om de smartphone zo efficiënt mogelijk te laten werken. Helaas zie je de binnenkant van de telefoon niet elke dag en is het beter om het niet te zien omdat er misschien iets kapot is. Eigenaars van een Samsung Galaxy S21 Ultra krijgen nu echter een glimp van hun telefoons te zien, niet omdat ze defect zijn.

Het creatieve elektron Maak röntgenfoto’s van de Galaxy S21 Ultra en koppel ook het toestel los om er wat foto’s van te maken. Deze afbeeldingen zijn nu beschikbaar als achtergrond en worden ter beschikking gesteld door iFixit Op hun website

Download achtergronden

Open om deze achtergronden te installeren Deze pagina Op de S21 Ultra en tik op een achtergrond om deze op ware grootte te bekijken. Sla vervolgens de afbeelding op en druk lang op op het hoofdscherm. Kies vervolgens “Achtergronden” en selecteer de achtergrond die u hebt gedownload.

Downloaden: Samsung Galaxy S21 Ultra Teardown en X-ray-achtergronden
Downloaden: Samsung Galaxy S21 Ultra Teardown en X-ray-achtergronden

Dank je wel, henk!

READ  Luister en download alle nummers van het jaar
More from Madison Garrett

De rijksoverheid ondersteunt de “Berichtenbox App” niet meer op oudere Android-versies

Berichtenbox heeft een update uitgebracht in de Google Play Store. Met deze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *