Speciaal advies voor vakanties en gratis nachten in Italië

De richting voor het komende vakantieseizoen is volgens de Italianen de bergen en het buitenleven. Er zijn veel initiatieven uit de regio’s met leuke aanbiedingen met gratis overnachtingen en meer.

Lombardije

In Lombardije, na het uitbreken van de pandemie, brachten de hutten van Mount Lombardy de scène weer in beeld Girarifugi en alpiene graslanden Voor: Een leuk programma dat enkele van de mooiste alpine wandelpaden in Lombardije combineert met een virtueel “paspoort” dat kan worden gevuld met postzegels van plaatsen die zijn bezocht om prijzen te winnen, inclusief typische regionale producten. Het programma loopt van 15 juni tot 30 september 2021. Meer informatie op deze link: https://www.rifugi.lombardia.it/iniziative-ed-eventi/girarifugi

Girarifugi en alpiene graslanden

Piemonte

In Piemonte staat de wijk het gratis kopen van vouchers toe voor verlengingen van twee overnachtingen door alleen de eerste nacht te betalen bij deelnemende bedrijven, wat snel is omdat de kortingsbonnen snel bewegen en sommige provincies al uitverkocht zijn. Zie deze pagina voor meer informatie: https://www.visitpiemonte.com/it/evidenza/la-nostra-ospitalita-e-singolare. (Geldig tot eind 2021). Het gebied biedt ook een geweldig aanbod om je tot 30 dagen te laten blijven: het heet Werk vakantieHet initiatief richt zich op mensen uit koude kikkerlandjes zoals Nederland die in de regio zijn Werkt tijdens vakantie Plannen. Het richt zich specifiek op landen België, Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, Engeland en Finland.

Ligurië

De snelweg in Ligurië

Ligurië Dit jaar zoeken ze wat verder van hun kusten, vooral naar nieuwe en innovatieve buitenervaringen. Kijk hoe het heetEen snelweg door de Ligurische bergen‘, Een groot netwerk van groene wegen (het hele netwerk is 440 km lang!) Waarmee u, beginnend vanaf de hoofdweg, een uitgebreid netwerk van prachtige bergdorpjes tussen Ventimiglia en La Spezia kunt ontdekken. Toekomstige bezoekers kunnen via hen van tevoren Ligurische dorpen verkennen Doolhoven applicatie. Het enige dat u hoeft te doen, is uw vertrekpunt kiezen om de prachtige Ligurische dorpen te verkennen. Hiervoor heeft u alleen uw smartphone, internetverbinding en La Mia Liguria-app nodig, die u hier kunt downloaden:https://www.lamialiguria.it/it/component/content/article/90-territori/7546-applamialiguria.html

READ  Android-beveiligingsupdate maart 2021 is nu beschikbaar voor Google Pixels

Abruzzen

Fietsen in Abruzzo

In het midden van Italië is een klooster Abruzzen Het is gebaseerd op een alternatief, eigentijds en succesvol horecamodel metAbruzzo fietsvriendelijkEen netwerk, een fiets naar de kust, een fietspad van meer dan 100 kilometer langs de groene paden van de Adriatische Zee, waarvoor de regio een Oscar won voor fietstoerisme. Voor het seizoen 2021 organiseert de regio een ‘Friendly Trip’ programma voor wandelliefhebbers die na een lange afsluiting het prachtige buitenleven opnieuw willen ontdekken.Naast stranden, dorpen, gehuchten en buitenlocaties zijn er ook tuinen, bergen en landschappen om te bezoeken die een gegarandeerde sociale afstand bieden. hier: https://abruzzoturismo.it/it/abruzzo-bike-fri Vriendelijk Je kunt de app downloaden voor Man qua uiterlijk Van IPhone.

Campanië

Ponta Tragara in Capri

Na de lange tijd was het onmogelijk om te reizen (en alles wat daarmee is bespaard), zijn er veel reizigers die overwegen dit jaar iets extra’s te doen en zichzelf graag willen trakteren. “Een keer in het leven” Vakantie waarbij kosten noch moeite worden gespaard. Een perfecte bestemming hiervoor Ponta Tragara Aan capri, Prachtige villa door ontwerp Le Corbusier, Die uit een rotsklif lijkt te komen en nu is omgebouwd tot een luxueus vijfsterrenhotel, elke suite met een uniek uitzicht op Faraglioni: slechts twintig minuten verwijderd van de drukke Piazzetta, maar midden in de rustige natuur. Het proberen waard!

Basilicata en Puglia

Presentatie van Hotel SantAngel in Matera

Zuid-Italië biedt de mogelijkheid om “te leven zoals voorheen” door in Trullo te verblijven Apulië. Er zijn veel hotels voor elk budget in het Alberobello-gebied: van gerenoveerde boerderijen tot hele dorpen die zijn omgebouwd tot resorts. in de buurt Basilicata Hij verblijft in een van de vele boetiekhotels in Sassi Van Matera Een andere verblijfservaring buiten de gebaande paden. Dat zijn vijfsterrenhotels Steengroeve, Saint Angel Van Hij zij Aquatio Cfe, dat luxe combineert met een unieke ervaring, of een van de charmante bed & breakfast-plekken verspreid over de oude stad.

READ  Gebarentaalbijbel: "Nederlands is niet de moedertaal van doven"

Sicilië

In oktober wordt de Mozia - Targa Florio Race gehouden

Sicilië heeft ook een gratis nachtpromotie gelanceerd, voor elke 3 bevestigde nachten, via het toerismebureau “See Sicily”. (Deze lijst is in behandeling en we zullen deze zo snel mogelijk bijwerken)
Waarom probeert u niet een van de minder bekende wijnroutes in het wijn- en voedseltoerisme? Zoals “De 13 wijn- en eetroutes op Sicilië”: uit Marsala De wijnroute naar de DOC’s is zoals Camouflage Aan Iris. Een andere optie zou kunnen zijn om onderweg een passie voor goede wijnen en lekker eten te combineren met een passie voor klassieke auto’s Targa Florio.

More from Madison Garrett

Geef toe dat RRB NTPC-kaart is uitgegeven voor Stage 2 CBT

Toegeven RRB NTPC-kaartdownload begint vandaag voor Stage 2 Afbeeldingsbron: & nbspiStock Images...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *