Drag Race Holland, Doom Patrol

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. Met onze wekelijkse streamingtips raden we naast series films, nieuwe albums en meer aan. In onze filmtips van week 39 (2020): Drag Race Holland en Jurassic World: Kamp Krijtastisch.

Filmtips week 39 (2020): Drag Race Holland en Doom Patrol

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je naar media vanaf je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je weten waar je naar moet kijken en luisteren. Daarom bieden wij de Android Planetfilmtips. Hier geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel voor gratis als betaalde services.

1. Drag Race Holland (Videoland)

Het is zover: na vele seizoenen in de Verenigde Staten, twee seizoenen in Thailand en één seizoen in Canada is Nederland nu op zoek naar de Next Drag Superstar. Fred van Leer zet hem op de hielen om tien Nederlandse drag queens met verschillende uitdagingen te presenteren. Wie dat goed doet, mag doorgaan, anders worden de deelnemers genadeloos ontslagen.

Je kunt Drag Race Holland bekijken via de Videoland app. De app is te vinden in de Play Store via onderstaande link.

Download Videoland in de Play Store (vrij)

2. Doom Patrol Seizoen 2 (Prime Video)

In het tweede seizoen van Doom Patrol, over een onwaarschijnlijke groep superhelden die de wereld moeten redden, zijn alle hoofdpersonages gekrompen. Er moet een oplossing worden gevonden voordat alle personages hun eigen weg gaan om te groeien als mensen en helden. Ondertussen hebben ze ook te maken met de jonge dochter van de Chief, die een zeer vernietigende kracht heeft.

READ  3 argumenten voor en 3 tegen

Vind Doom Patrol op Prime Video van Amazon. Via onderstaande link vind je de app in de Play Store.

Download Prime Video in de Play Store (vrij)

3. Jurassic World: Kamp Krijtastisch (Netflix)

Als een groep kinderen naar Jurassic World mag, weet je als kijker natuurlijk al dat het mis gaat. De dinosaurussen ontsnappen en de kinderen moeten samenwerken om te overleven. Deze nieuwe animatieserie op Netflix is ​​vooral bedoeld voor de jeugd, maar leuk genoeg om als ouder naar te kijken.

Bekijk Jurassic World: Camp Cretaceous op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

4. Zing door! Verenigde Staten (Netflix)

Tituss Burgess organiseert de karaoke-show Sing On!. Het idee is dat de kandidaten verschillende liedjes moeten zingen en de beste zanger kan sowieso naar de volgende ronde. Hiervoor is geen jury nodig, want de stemmen worden automatisch geanalyseerd door de ‘vocal analyzer’. Uiteraard staat de tekst op het scherm zodat je thuis mee kunt zingen.

Kijk Sing On! op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

5. Alicia Keys – Alicia

Over zangwedstrijden gesproken: zangeres Alicia Keys zit al een aantal seizoenen in de jury van de Amerikaanse versie van The Voice. Maar ze is natuurlijk ook bezig met haar eigen muziek. Haar laatste album heet simpelweg Alicia, waarin ze een nieuw geluid van zichzelf laat horen. Eentje zonder specifiek genre, maar met veel emotie.

READ  Borat, Over the Moon en Flying Dutchmen

Luister Alicia van Alicia Keys op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (vrij)

Lees ook onze eerdere streamingtips

More from Madison Garrett

Puzzels en machtsspelletjes in de nieuwe roman van Rachel Cusk

8 mei 2021 Tweede plaats. Geschreven door Rachel Cusk. Farrar, Straus &...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *