Dragon Age 4 “maakt grote vooruitgang”, en hier zijn de Antivan-raven

Terwijl Dragon Age-fans verdrietig waren om het nieuws te horen dat Dragon Age 4 deze maand niet op EA Play Live zal verschijnen, plaatste de uitvoerend producent van BioWare, Christian Dailey, een verontschuldiging op Twitter — samen met de bevestiging dat het team «zijn best doet om» vooruitgang te boeken. ” en wat concept art.” Nieuw voor Crows Antivan.

Er is verrassend veel nieuws geweest over de volgende Dragon Age-game, aangezien BioWare op dit moment niet veel meer heeft uitgebracht dan een paar leuke teasers en enkele conceptuele kunstwerken – er is nog geen game of zelfs een officiële titel .

Dus fans zijn begrijpelijkerwijs boos dat de show van EA niets over Dragon Age 4 zal bevatten, hoewel Dailey verklaarde dat het team van BioWare «meer betrokken zal zijn wanneer de tijd daar is» — maar het nieuwe concept is de kunst die fans aan het praten zal krijgen. Het onderstaande logo bevestigt dat de personages lid zijn van Antivan Crows – de groep moordenaars waartoe Zefran behoort tot Dragon Age: Origins.

The Crows is sporadisch verschenen in de Dragon Age-franchise sinds Origins, maar het was een groot deel van veel van de verhalen in de Tevinter Nights-collectie die de spot dreven met hints over Dragon Age 4. Er was nog een ander stuk concept art dat eerder werd uitgebracht om te laten zien een personage dat lijkt op deze Crows, wat er allemaal op wijst dat de groep in de nieuwe game veel meer aanwezig is dan in eerdere Dragon Age-games.

READ  Home Run helpt Catholic-PC al vroeg de touwtjes in handen te nemen in een 13-1 overwinning die een einde maakte aan Assepoester's run voor ACH | Sporten op de middelbare school

Wat betreft wanneer Dragon Age 4 zal verschijnen of onthuld zal worden, kan het nog ver weg zijn. Als dit rapport van eerder dit jaar klopt, is het waarschijnlijk dat EA en BioWare de game weer in een richting voor één speler brengen – wat geweldig is, maar dat betekent waarschijnlijk dat Dragon Age 4 opnieuw volledig moet worden herbouwd. . We hopen later in het jaar meer te horen.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Dragon Age 4″ maakt grote vooruitgang,” “Antivan Crows”, “type”: “news”, “category”: ” dragon-age- 4″}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “Electronic Arts”, “genre”: “RPG”, “title”: “Dragon Age 4” “,” Soorten “:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Meghan Markle smeekte haar vader haar huwelijk met prins Harry bij te wonen
Meghan Markle stuurde tekst na tekst naar haar vader en smeekte hem...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *