Een hacker hackte Apex Legends om te klagen over Titanfall-hackers • Eurogamer.net

Titanfall-fans hebben Apex Legends gehackt in een poging om de aandacht van ontwikkelaar Respawn te trekken.

Log nu in op Apex Legends op pc en in plaats van de gebruikelijke afspeellijsten, krijg je de URL “savetitanfall.com” met de ondertitel,[Titanfall 1] Hij wordt net zo aangevallen als Apex.”

Spelers ontvangen ook een “Belangrijk bericht” aan het einde van elke wedstrijd waarin spelers worden gevraagd “een bezoek te brengen aan en verslag uit te brengen op savetitanfall.com”, een website die sinds minstens maart 2021 online is. En de getroffen spelers lijken geen toegang te hebben tot de andere spelmodi, waardoor ze in wezen helemaal niet kunnen spelen.

“Titanfall is een franchise waar velen van houden, en de problemen met piraten nemen toeتزايد” [sic], verklaring over website betrokken aandringen. “De Titanfall-gemeenschap smeekt Respawn al meer dan drie jaar om dit probleem op te lossen, maar tevergeefs. Vandaag de dag verkoopt deze game nog steeds, hoewel niet helemaal speelbaar. Het is tijd om iets te zeggen. “

De uitleg voegt toe: “Titanfall 1 is momenteel niet speelbaar op pc vanwege hackers die exploits gebruiken die voorkomen dat spelers het spel spelen” (bedankt, Apex Legends-nieuws). Deze zaak is al jaren aan de gang en Respawn doet vrijwillig alsof hij niets van de situatie weet.

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen zal weergeven als u de targeting-cookies accepteert. Schakel cookies in om ze te bekijken.

“Tot op de dag van vandaag is Titanfall 1 nog steeds te koop op Origin en, meer recentelijk, Steam, hoewel het niet speelbaar is. Respawn, de ontwikkelaars, zijn hierover meerdere keren op verschillende manieren gecontacteerd. Zelfs wanneer de ontwikkelaars rechtstreeks Als je eenmaal contact hebt opgenomen met een probleem met Titanfall 1, stop dan met reageren. Electronic Arts, het moederbedrijf van Respawn en uitgever van Titanfall 1, is op de hoogte van de situatie, met talloze rapporten aan de klantenondersteuning en forums door de jaren heen.”

Tot nu toe heeft ontwikkelaar Respawn nog niet publiekelijk gereageerd op de hack.

Ironisch genoeg zijn hackers en cheats sowieso al in het achterhoofd van Respawn als het gaat om Apex Legends. Gamers hebben de afgelopen maanden een toename gemeld van DDoS-aanvallen op beoordeelde games, met behulp van Respawn belooft ‘mega-stappen’ te nemen om het probleem op te lossen.

Zoals we onlangs op Twitter hebben uitgelegd, zei Respawn dat het personeel aanneemt ‘Meer mensen gaan zich richten op handmatige bans’Het bestudeert ook nieuwe manieren om valsspelers te vangen en uit games te verwijderen – hoogstwaarschijnlijk door middel van geautomatiseerde tools. Respawn heeft ook specifiek het DDoS-probleem aangepakt en zegt dat het “meer tools ontwikkelt om DDoS-aanvallen automatisch te detecteren en te stoppen”.

READ  Beruchte prestatie van Half-Life 2 teruggeroepen terwijl Gabe Newell tuinkabouter de ruimte in schiet • Eurogamer.net
Written By
More from Lesley Curry

DirectStorage op Windows 11: gamingprestaties van de volgende generatie, met pc-vereisten

Zoom / Xbox-interface op Windows 11. Zoals veel van de pc-aankondigingen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *