Dragon Quest XI schrapt de notering ten gunste van Dragon Quest XI-S

Er kan er maar een zijn Dragon Quest XI: Echoes Of An Elusive Age. Dat lijkt tenminste het gangbare beleid te zijn voor uitgevers Square Enix, die de bestaande versie van de RPG van Steam en andere storefronts hebben geschrapt ten gunste van de nieuwe definitieve “S” -editie van deze week. Natuurlijk, hoewel het waarschijnlijk minder verwarrend is om maar één editie van je enorme JRPG in de winkelrekken te hebben, zijn het fans die niet het gevoel hebben dat de veranderingen in de nieuwe editie voldoende zijn om de game helemaal opnieuw te kopen.

Ik veronderstel dat ervoor zorgen dat dit de enige editie van de game is die je kunt kopen, een manier is om van iets de “definitieve editie” te maken. Voelt toch een beetje goedkoop?

Spring naar de Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age – Digital Edition of Light Steam-lijst komt nu met een bericht dat de game op verzoek van de uitgever is verwijderd, met een verwijzing naar de nieuwe Definitive Edition. Bestaande eigenaren kunnen hun versie nog steeds downloaden en beheren zoals normaal, maar verder is dit een editie van de game die is afgesloten voor nieuwe spelers.

Net zo Eurogamer wijst erop dat er een paar twistpunten zijn tussen de twee edities die ertoe kunnen leiden dat iemand de oudere verkiest boven de nieuwe. Vanwege zijn oorsprong als een Switch-poort, zijn er enkele grafische verschillen die sommigen als een downgrade zouden kunnen beschouwen. Eigenaars van de oude editie zijn ook gefrustreerd over het idee dat nieuwe inhoud achter de nieuwe game voor de volledige prijs wordt vergrendeld, in plaats van toevoegingen aan de uitgestrekte RPG die ze al hebben.

READ  Vijf nieuwe Steam-games die je misschien hebt gemist (1 februari 2021)

Het is ook nogal brutaal gezien het feit dat Square Enix nu (grotendeels) dezelfde game kan doorverkopen voor een iets hogere prijs. Dragon Quest XI S: Echoes Of An Elusive Age – Definitive Edition is nu de enige editie van de game die beschikbaar is op Stoom, Episch en de Microsoft Store, geprijsd op £ 30 / € 40 / $ 40.

'); jQuery (yt_video_wrapper) .remove (); }); }); } functie runFacebookPixel () {! functie (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) terugkeer; n = f.fbq = functie () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumenten): n.queue.push (argumenten)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (venster, document, 'script', '// connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '700623604017080'); fbq ('track', 'PageView'); }

Written By
More from Max Mcgee

Jamal Adams ‘nieuwste rip-job op Jets leidt nog steeds waarschijnlijk niet tot handel

Wat is de volgende stap voor Jamal Adams in zijn campagne om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *