Wat is er nieuw in juni 2021 voor Xbox Live Gold-leden?

Xbox Live Gold blijft elke maand actief met vier nieuwe aanbiedingen voor abonnees. Ze zijn nooit de beste ter wereld, maar als je geen geld wilt uitgeven aan Game Pass, is het nog steeds geen slechte deal.

Hieronder is het Aanbiedingen voor juni 2021 Data beschikbaar om te spelen:

  • King’s vogel Van 1 tot 30 juni
  • Schaduwen: ontwaken, Van 16 juni tot 15 juli
  • NeoGeo Battle Coliseum, 1 tot 15 juni
  • Onrecht: de goden zijn onder ons, Van 16 tot 30 juni

Hoogtepunten op Xbox Live Gold in juni 2021

De eerste die in juni arriveert is King’s vogel Oorspronkelijk uitgebracht in 2018. Het is een op fysica gebaseerde actieplatformer (wordt moeilijker naarmate het spel is afgelopen). Maar de kunststijl en omgeving in elk level maken deze game echt de moeite waard om te spelen. Elk niveau voelt als een ademhalingsbord waar je doorheen kunt spelen. Het is de moeite waard om gewoon te spelen om het te ervaren.

Volgende is Schaduwen: ontwaken, Hiermee kun je een demon besturen die is opgeroepen om de zielen van dode helden te verteren. Dit is je RPG van de maand waarin je real-time tactische gevechten krijgt. De gameplay is bedrieglijk uitdagend en het verhaal zal ervoor zorgen dat je wilt blijven spelen om te zien wat er daarna gebeurt.

READ  Outbreak: Lost Hope Definitive Edition is nu beschikbaar voor Xbox Series X | S.

Uw derde keuze van de maand is NeoGeo Battle Coliseum, Oorspronkelijk uitgebracht in 2007. Dit is je 2D-vechtgame van de maand en het is niet een van de beste opties voor het genre. Het is ook een 2-tegen-2 taggevecht, ongeacht hoeveel spelers er daadwerkelijk spelen. Een van de coole dingen aan deze game is dat het veertig personages uit verschillende titels van SNK en ADK bevat.

Eindelijk in juni Er zijn onrechtvaardige goden onder ons. Nog een vechtgame die deze maand in première gaat, deze speelt zich af in het DC-universum en als je van DC houdt (zelfs als je dat wel bent Zoals DC), je zult bijna elke seconde van dit rumoerige genieten. Je krijgt een leuk verhaal waarin Superman het vertrouwen in de mensheid heeft verloren en besluit ons te gaan beoordelen. je zult krijgen Mortal Kombat Vibes van sommige spelmodi, maar niets te verslaan. Dit is misschien wel de beste show van de maand en zeker de moeite waard.

zoals gewoonlijk, Kerkers 3 From the May Shows is nog steeds beschikbaar om te downloaden tot 15 juni.

Written By
More from Vanessa Hale

Een nieuwe Xbox-functie kan een van de meest vervelende consoleproblemen oplossen

Er is een nieuwe Xbox-functie onderweg die eindelijk een al lang bestaand...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *