Dragonflight crafting-systeem is Etsy voor World of Warcraft

Blizzard werkt volop aan het World of Warcraft Dragonflight crafting-systeem, biedt een uitgebreid systeem van mods en upgrades en stelt ontwerpers in staat zich te specialiseren tot het punt waarop ze zelfs een loyale groep klanten in een MMO kunnen ontwikkelen. Het maken van bestellingen vormt de kern van dit nieuwe systeem. Spelers die iets willen kopen, kunnen een crafting-order uitgeven waarin alles wordt gespecificeerd, van het type item tot de gebruikte reagentia via een interface die Blizzard beschrijft als intuïtief en vergelijkbaar met een veilinghuisvermelding. Vervolgens doorloopt de professional de lijst met beschikbare commissies, selecteert een commissie die past bij hun vaardigheden, levert indien nodig de ontbrekende reagentia en voert de bestelling uit.

De service is echter niet gratis. Zowel de klant als het andere personage betalen een vergoeding aan de nieuwe vakman, omdat Blizzard besloot dat Dragonflight een set mediums nodig had.

Ongeacht het gemopper over vergoedingen, het doel is om ambachtslieden in staat te stellen een klantenbestand op te bouwen, deels door een goede knutselservice, maar ook door zich te verdiepen in enkele van de nieuwe professionele disciplines die ook debuteerden in Dragonflight. Dat is echter het onderwerp van een toekomstige update, dus Blizzard heeft er nu niet veel over gedeeld, behalve dat het er is.

Het kwaliteitssysteem is waarschijnlijk belangrijker. Items in Dragonflight hebben een kwaliteitsbeoordeling van het 1e tot het 5e niveau, met verschillende effecten die worden toegevoegd, afhankelijk van de kwaliteit.

Apparatuur op het vijfde niveau heeft bijvoorbeeld iets betere statistieken dan dezelfde parabool van het eerste, terwijl verbruiksartikelen van hogere kwaliteit meer toepassingen kunnen hebben dan normaal. Het effect zal nooit zo drastisch zijn dat spelers die voor items van niveau 5 gaan een duidelijk voordeel hebben, maar het is genoeg – hoopt Blizzard – om verschillende markten te creëren voor items van hoge en lage kwaliteit.

READ  Bright Memory: Infinite releasedatum voor november

Dit is als het ware nog maar het topje van de productie-ijsberg. Er is een nieuwe set crafting-statistieken, waaronder snelheid en stuntcapaciteit, en een uitgebreid overzicht van hoe Blizzard hoopt dat spelers het kwaliteitssysteem zullen gebruiken. Je kunt het bekijken op Blizzard-blog.

Het is gewoon de laatste informatie in Blizzard in de aanloop naar de lancering van Dragonflight. De laatste onthulling is een breed scala aan veranderingen in de Priest-klasse, en als de datatools correct zijn, kunnen er nog veel andere verrassingen in petto zijn, waaronder een Murloc-mount en meer.

Written By
More from Max Mcgee
Een Xbox One-controller synchroniseren met je console
Je draadloze controllers laten werken met je gameconsole is een beetje anders...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *