Het door Diablo beïnvloede landbouw- en bouwspel krijgt een enorme nieuwe update

Het door Diablo beïnvloede landbouw- en bouwspel krijgt een enorme nieuwe update

Lin-eiland Het put uit een groot aantal invloeden. Het is een kerkercrawler in een open wereld, met tinten van Diablo 4 en Hades in zijn gevechten en verkenningen. Het is ook een landbouw-, knutsel-, overlevings- en bouwspel dat gebruik maakt van ontwerplessen voor alles, van Stardew Valley en Rust tot Palworld en Terraria. De game is sinds november 2021 in vroege toegang beschikbaar en heeft gedurende die tijd een gebruikersbeoordeling van 86% of zeer positief gekregen en is gestaag op weg naar de lancering van de definitieve versie. Nu, met de enorme nieuwe update van Frozen Lands, komt die tijd dichterbij, en er is veel dat je kunt bekijken terwijl je wacht.

De nieuwste update voor Len's Island brengt veel nieuwe functies en activiteiten naar de open wereldgame. The Frozen Lands, de voorlaatste grote update vóór de uiteindelijke lancering van Len's Island, draait zoals je zou verwachten om een ​​ijzig nieuw gebied. Het voegt een geheel nieuw gebied toe aan de open wereldkaart van het spel, met onder meer ijsgrotten en forten, verkopers met nieuwe soorten uitrusting en items, nieuwe speurtochten en nieuwe dieren om op te jagen of te temmen in het geval van de rode panda.

Frozen Lands bevat vier extra kerkers, elk met hun eigen vijand- en baastypes, Japans geïnspireerde wapenklassen en pantsertypes, zoals katana-klasse en samurai-pantsersets, en middelen met een arctisch thema om gewassen te verzamelen en te verbouwen. Er zijn ook nieuwe beloningen te verdienen met extra missies voor de uitbreiding en een arctische stad om te upgraden.

De prijzen van Len's Island zullen na deze week stijgen omdat het einde van de vroege toegangsperiode nadert en de volledige versie wordt gelanceerd. Bekijk Lane Island op Steam hier.

READ  Beste Starfield stealth-build | computer spelletjes

Anders kun je er meer van vinden door de beste RPG's en bouwspellen te bekijken.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen kunt u onze website raadplegen PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *