Sea of ​​​​Stars voegt Xbox Series- en Xbox One-versies toe

Sea of ​​​​Stars voegt Xbox Series- en Xbox One-versies toe

Turn-based RPG Zee van sterren Het zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X en Xbox One, samen met de eerder aangekondigde PlayStation 5, PlayStation 4, Switch en pc (stoom) bij de lancering op 29 augustus, ontwikkelaar Sabotage Studio aankondigen.

Hier is een overzicht van het spel, via Sabotage Studio:

op

Ontwikkeld door Sabotage, de studio achter het bekroonde ProfeetEn Zee van sterren is een turn-based RPG geïnspireerd door de klassiekers, boordevol sympathieke personages en ongebreidelde verkenning, een eerbetoon aan de grootheden van het genre en tegelijkertijd de algehele ervaring moderniseren.

Combat daagt spelers uit om adaptieve strategieën te coördineren terwijl ze tegenstanders dwarsbomen met preventieve aanvallen, waarbij zorgvuldig getimede aanvallen en schokkerige voortgang worden beloond. Met zes speelbare leden van de partij die opvallen in gevechtsstijl en persoonlijkheid, is experimenteren de sleutel tot het ontdekken van vernietigend krachtige nieuwe ontmoetingen. Het is ook niet nodig om door te zetten om het ware potentieel van een personage te ontsluiten, aangezien de voortgang van het personage in evenwicht is met de stroom van het verhaal. Zee van sterrenJourney geeft voorrang aan zinvolle ontmoetingen boven het doorstaan ​​van tientallen dezelfde gevechten.

Zee van sterrenDe boeiende wereld verenigt spelers met Valere en Zale, die ernaar streven jonge mannen op te leiden tot Solstice Warriors, de laatste verdedigingslinie van de aarde tegen de monsterlijke creaties van de Fleshmancer. Een verwrongen verhaal zorgt ervoor dat hun missie allesbehalve eenvoudig is, wat zorgt voor een fascinerend en fascinerend verhaal over de gruwelijke dreiging die over de wereld opdoemt.

Belangrijkste kenmerken

  • Dynamische gevechten – Bij elke confrontatie met dodelijke bedreigingen voor de onzorgvuldige tacticus, vereist de overwinning een scherpe timing, anticipatie en een preventief blok van ultrakrachtige aanvallen.
  • Ga op onderzoek uit Klim, duik, zwem en spring door een weelderige wereld vol leven en verborgen geheimen, geniet net zoveel van de reis tussen gevechten als van de actie zelf.
  • Aangrijpend verhaal – Ontmoet zes speelbare personages met rijke achtergronden, diverse persoonlijkheden en motivaties terwijl de mysteries van een turbulente wereld aan het licht komen.
  • Al het plezier, geen verveling – Geniet van vechten zonder bang te zijn een muur te raken en op ervaring of items te moeten jagen; in Zee van sterrenvereist een nederlaag een wijziging in de gevechtsplannen, geen urenlange herhaling om de kansen in een herkansing te verbeteren.
  • Rijke wereld – uitgestrekt en levendig land, Zee van sterrenDe Hosting Zone kan worden genoten als een op zichzelf staand verhaal of een vervolgavontuur voor fans Profeet.
  • Stralende verlichting – Dynamische lichteffecten in combinatie met een wereldbeïnvloedende dag/nacht-cyclus zorgen ervoor dat elk gebied echt tot leven komt, waarbij de traditionele visuele grenzen van klassieke 2D-pixelart-games worden verlegd; De enige manier om het verhaal van de helden die de krachten van de zon en de maan oproepen goed te vertellen.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  'ARK'-update 2.40 voegt Stego & Mammoth TLC 3 toe op PS4 en Xbox

Xbox-serie en Xbox One-promotie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *