Doom Eternal heeft een aantal nieuwe masterniveaus, met dank aan deze modder

Als je een uitdaging nodig hebt, Doom Eternalheeft een aantal nieuwe masterniveaus, en die komen niet van developer id Software. Een modder heeft de FPS-spel zichzelf om podia te remixen voor zoveel mogelijk rippen en scheuren.

In de afgelopen twee weken heeft modder FaDaQ drie masterniveaus geüpload voor de ruimte spel, gesmeed met behulp van de beperkte beschikbare opties en gereedschappen. De eerste van drie is een rejig van Hel op aarde, de openingsfase, en een die nog niet gepland is om een ​​officiële upgrade van id te krijgen. De volgende is Exultia, met wijzigingen in de soundtrack om de in-game muziek dynamischer te maken, en de nieuwste is Mars Core. In de beschrijving voor de laatste wordt het gespecificeerd als “complexer dan wat id ons biedt”.

Als je niet bekend bent, zijn masterniveaus versies van gevestigde podia met vijanden en uitrusting die is veranderd om het moeilijker te maken, of op zijn minst frisser gevoel. Het concept gaat terug tot een uitbreiding voor Doom 2 uit 1995 met een aantal niveaus gemaakt door aannemers die beschikbaar zijn in bijna elke klassieke Doom-bundel die je kunt kopen. Alles bij elkaar zijn er acht van deze remixen gepland voor Eternal, waaronder een die als pre-orderbonus kwam, en een andere voor early adopters na de releasedatum. Laat het bekend zijn dat deze mods voor iedereen zijn, zonder beperking.

Er zijn verschillende andere creatieve wijzigingen aangebracht voor Doom Eternal, inclusief een Horde Mood, dus je kunt demonen in het horrorspel schieten tot je sterft. Deze projecten zijn des te indrukwekkender als je bedenkt dat Eternal nog geen officiële mod-ondersteuning of mod-tools heeft.

READ  Klepdemontagevideo's voor Steam Deck pc-laptop

Als je een old school Doomslayer bent, Doom en Doom 2 kregen onlangs updates. Doom Eternal’s eerste DLC, The Ancient Gods, Part One, komt uit op 20 oktober, terwijl Eternal zal arriveren Game Pass ergens dit jaar. Je kunt vinden FaDaQ op Nexus hier – zoals altijd, wees voorzichtig.

Written By
More from Max Mcgee
AC Valhalla Wrath of the Druids – The Famous Dublin Guide
Tijdens de Vikingtijd kwam Dublin – een nederzetting gesticht door de Vikingen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *