Drie werden vastgehouden voor het exploiteren van nep SBI-filiaal in Tamil Nadu

Drie werden vastgehouden voor het exploiteren van nep SBI-filiaal in Tamil Nadu

Een man staat buiten een filiaal van de State Bank of India in GurugramIANS

In een van de meest bizarre gevallen van bankfraude heeft de Tamil Nadu-politie drie mensen gearresteerd voor het leiden van een dubbele afdeling van de State Bank of India (SBI). De fraude vond plaats in het Cuddalore-district van Tamil Nadu, waar een nepafdeling werd beheerd door drie mensen. Schokkend genoeg is een van de drie gearresteerde verdachten de zoon van voormalige bankmedewerkers.

Vanaf a verslag doen van gepubliceerd in de Business Standard, de belangrijkste beschuldigde Kamal Babu, een werkloze jongere wiens ouders voormalige bankmedewerkers waren. De vader van de verdachte stierf 10 jaar geleden, die ook bankier was, samen met haar vrouw die twee jaar geleden met pensioen ging.

Nationale bank van India

Reuters

De andere twee die werden gearresteerd, waren een man die een drukpers runde van waaruit alle bonnen, facturen en andere documenten werden gedrukt. De tweede druk was het afdrukken van stempels. Het filiaal dat drie maanden geleden in bedrijf was genomen, werd onder de loep genomen toen een SBI-klant het opmerkte in Panruti en hierover klaagde bij zijn filiaalmanager. De kwestie is aan de orde gesteld bij het kantoor van Zonal, dat de filiaalmanager heeft laten weten dat er in Panruti slechts twee filialen zijn.

Toen de SBI-functionarissen het dubbele filiaal bezochten, waren ze geschokt toen ze zagen dat de hele set er precies uitzag als een echt SBI-bankfiliaal. Na een klacht van SBI-functionarissen te hebben ontvangen, deed de politie een inval in het bijkantoor en arresteerde drie mensen. De politie zei verder dat er gelukkig geen transactie heeft plaatsgevonden en dat er geen geld is verloren. Alle drie de verdachten zijn voor de rechtbank gebracht.

READ  PlayStation 5 is verkrijgbaar bij Best Buy voor TotalTech-abonnees

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *