In de hoofden van de nieuwste AL East-rivaal van de Yankees

In de hoofden van de nieuwste AL East-rivaal van de Yankees

Dit Major League Baseball-seizoen van 2020, als het daadwerkelijk wordt gelanceerd, zal minder games, minder reizen en mogelijk nul fans bevatten.

Meer Yankees-Rays-spellen, zoals (zoals de kinderen het spellen). Of in ieder geval een hoger percentage.

Dat zou goed zijn voor honkbal en, op zijn best vanuit een Bronx-perspectief, uitdagend voor de Yankees. Waarschijnlijk zou het de grootste uitdaging van de Yankees vormen voor een herhaling van hun AL East-titel.

De kleine markt, stadionuitdagende, kleine motoren die uit Tampa / St. Pete is teruggekeerd uit hun slaap van medio 2010 om het leven weer ellendig te maken voor hun wijnklimmende AL East-buren in New York en Boston. Net als hun vorige run, lijken ze uitgerust om een ​​tijdje rond te blijven.

“Het zit in ons DNA om de David te zijn die de Goliaths op zich neemt”, zei Matt Silverman, president van Raymond, in een telefonisch interview: “Ik weet niet zeker hoe goed David het zou hebben gedaan om twee Goliaths aan te nemen, maar dat is ons lot in het leven, en we hebben die uitdaging omarmd. Het maakt het nog leuker als we de play-offs hebben bereikt. ”

Ze bereikten vorig jaar de play-offs, gebruikmakend van een salarisadministratie van $ 64 miljoen om 96-66 (12 wedstrijden voor de Red Sox) te voltooien en de tweede AL-wildcard-plek te bemachtigen. Ze eindigden op weg naar de AL Division Series en brachten de uiteindelijke landskampioen Astros naar de maximale vijf wedstrijden. Terwijl de Red Sox afscheid namen van hun door schandalen geplaagde manager Alex Cora en hun beste speler Mookie Betts vorig seizoen buiten het seizoen ruilden voor de Dodgers, maakte het de weg vrij voor de Rays – die kunnen bogen op een landbouwsysteem dat door MLB als het beste van de branche wordt beschouwd .com – om de highbrow party te laten crashen.

READ  SP Charan jaagt geruchten op dat SP Balasubrahmanyam van de ventilator wordt gehaald
Algemeen directeur Erik Neander van Rays
Algemeen directeur Erik Neander van RaysAP

“We bewonderen en respecteren het werk van de teams waar we het tegen opnemen”, zei Erik Neander, algemeen directeur van Rays. “Maar elke zinvolle tijd die je eraan besteedt, helpt niet om beter te worden.”

Het bezoek van vorig jaar aan het ‘postseason’ was het eerste succes van de Rays sinds 2013 en vormde een belangrijke soort pagina in de annalen van het team. De ’13 wildcard-ligplaats eindigde een traject van vier oktober-reizen in zes jaar – afgetrapt door de slechtst-naar-eerste wimpel-winnende campagne van 2008. Zoveel als sterspelers zoals Carl Crawford, Evan Longoria en Ben Zobrist leidde die beschuldiging, misschien wel net zo prominent waren de architect van het team, Andrew Friedman, en de manager die hij in dienst nam, Joe Maddon.

Friedman verliet de Rays for the Dodgers in oktober 2014, na een show van 77-85, en minder dan een maand later, Maddon – gewapend met contracttaal die hem bevrijdde in het geval van een Friedman-vertrek – voegde zich bij de Cubs, beide mannen in lijn met de donkere kant van de grote markten.

Het betekende het einde van een tijdperk voor de Stralen, en hoe ze reageerden onder hoofdeigenaar Stuart Sternberg weerspiegelt het vertrouwen van de organisatie dat hen in staat stelde om waardevolle spelers middenseizoen te verhandelen terwijl ze in competitie waren in 2018, of de opener voor honkbal datzelfde seizoen te introduceren, of voor te stellen een twee-landen, twee-ballpark oplossing voor hun langdurige aanwezigheid hoofdpijn waardoor ze zouden wisselen tussen Tampa en Montreal (waarvan de levensvatbaarheid onbepaald blijft). Vanwege hun financiële nadelen – hun salarisadministratie voor 2020 bedroeg ongeveer $ 67 miljoen, zoals Spotrac had vastgesteld, was dit een seizoen van normale lengte geweest – de Rays vereisen in wezen dat frontoffice-leiders en -managers net zo elite presteren als hun beste spelers . Dus gingen ze op zoek naar meer.

READ  SEOFinal Fantasy-uitgever herstelt Chocobo GP na fanrevolutie

Silverman – die sinds 2006 de president van het team was en toezicht hield op alle aspecten van de organisatie – stapte over naar de president van honkbalactiviteiten en huurde Kevin Cash in, een inwoner uit Tampa die eerder werkte als de bullpen-coach van de Indianen, om te managen. Beide bewegingen vonden plaats op de lange termijn.

‘Toen Andrew en Joe vertrokken, was het schokkend’, zei Silverman. ‘Het was een schok voor de franchise, een schok voor de organisatie. … We wisten dat we voor een aantal uitdagingen stonden. Ons bedrijfssysteem was destijds behoorlijk kaal, dus het zou geen snelle oplossing zijn. We hadden geen trek in een Cub- of Astros-achtige verbouwing, dus bleven we ons concentreren op de Major League Club.

‘Stu was van mening dat we het toekomstige leiderschap hadden, vooral Erik. We wilden hem en de rest van de groep de tijd geven om uit te groeien in de rol, een beetje scheiding van tijdlijnen van Andrew en Joe. En terugkijkend hadden we het geluk dat de timing in de rij stond om Kevin Cash in te huren. Toen we Joe in dienst namen, was hij negen jaar bij ons. We wilden iemand als Kevin die we een lange landingsbaan konden geven. ‘

Tijdens Silverman’s drie jaar bovenop honkbaloperaties publiceerden de Rays records van 80-82, 68-94 en 80-82, waardoor hun reeks van minder dan .500 seizoenen werd uitgebreid tot vier. Maar Cash kreeg reps in de stoel van de manager, Neander en zijn plaatsvervanger Chaim Bloom (die afgelopen winter vertrok naar de Red Sox) klokten genoeg ervaring om Silverman terug te stuwen naar zijn presidentstitel en de Rays verzamelden talent alsof ze Purell verzamelden voor een pandemie.

READ  MAC heeft 24 basketbalwedstrijden verplaatst, waaronder CMU vs WMU men

Dien uw Yankees-vragen in om te beantwoorden in een aankomende mailbag

Toen ze in 2018 de hoek omgingen en 90-72 gingen, arriveerden acht van de beste 12 spelers van de Rays (volgens Baseball-Reference WAR) via handel, afstandsverklaring of gratis bureau. Vorig jaar, om terug te keren naar de play-offs, steeg dat aantal naar negen, waaronder de top vier van stud-startende werper Charlie Morton (een gratis agent), shortstop Willy Adames (overgenomen van de Tigers voor David Price in 2014) en outfielders Austin Meadows (overgenomen van de Pirates voor Chris Archer in 2018) en Tommy Pham (overgenomen van de Cardinals in 2018 en verhandeld aan de Padres afgelopen december).

“We zijn niet verlegen om transacties te doen”, zei Neander. ‘We zijn actief. Wanneer u zoveel transacties doet als wij, heeft u ongetwijfeld een aantal die uw weg gaan en, aan de andere kant, sommige die u liever niet had gedaan. ”

Onlangs hebben de Stralen veel meer van de eerste dan de laatste geregistreerd. Onlangs verworven edelstenen zoals rechtshandige Tyler Glasnow, die met Meadows in de Archer-handel kwam, en infielder Yandy Diaz, die in 2018 in Cleveland aankwam, sluiten zich aan bij inlandse bouwstenen zoals Blake Snell, de winnaar van de AL Cy Young Award 2018, en outfielder Kevin Kiermaier op de eerste eenheid. Shortstop Wander Franco, 19 en de best gerangschikte prospect in honkbal, staat bovenaan de lijst met opwindende jongeren.

“We hebben het gevoel dat we onszelf in een goede positie hebben gebracht om te concurreren”, zei Neander. “Nu is het een kwestie van doen.”

Voor de krijtstreep Goliath zal deze David niet worden genegeerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *