Dubai brengt een stimuleringspakket van $ 408 miljoen uit ter ondersteuning van hotels, scholen die zijn getroffen door COVID-19

Dubai

Dubai Burj Khalifa

Dubai heeft zijn derde economische stimuleringspakket uitgebracht om bedrijven en bedrijven te ondersteunen tijdens COVID-19. Het ondersteuningspakket, onder de richtlijnen van Dubai Crown Prince en voorzitter van de Executive Council van Dubai, ter waarde van $ 408 miljoen (AED 1,5 miljard) is goedgekeurd voor het bedrijfsleven.

“We willen de liquiditeit van bedrijven verhogen, hun bedrijfscontinuïteit ondersteunen, hun kosten verlagen en procedures vergemakkelijken”, zei Sheikh Hamdan Bin Mohammad Bin Rashid Al Maktoum zaterdag.

Tot dusver heeft Dubai in totaal 1,7 miljard dollar (6,3 miljard AED) uitgegeven in drie stimuleringspakketten om de noodlijdende economie van het land nieuw leven in te blazen. Het eerste pakket had een waarde van $ 408 miljoen en omvatte 15 initiatieven, terwijl het tweede pakket werd geschat op $ 898 miljoen ter ondersteuning van 8 initiatieven, waaronder aftrek van huurbetalingen, teruggave van borgsommen en meer.

Palm Jumeirah in Dubai

Palm Jumeirah, DubaiTwitter

Hier zijn de details van het derde pakket, dat in totaal 18 initiatieven omvat, waaronder het afzien van onderwijs- en bedrijfslicenties voor scholen en meer. Lees verder voor meer informatie:

Dubai’s COVID-19-stimuleringspakket van $ 408 miljoen

Volgens Sheikh Hamdan krijgen hotels en restaurants voor de periode van juli tot december 2020 de helft van de hotelverkoopkosten van 7 procent terugbetaald. Daarnaast is er tot het einde van de helft van de toeristenbelasting voor het toerisme dirham. December.

“We vertrouwen op de flexibiliteit en duurzaamheid van onze economie. We staan ​​samen met de particuliere sector om deze fase zeer snel te doorbreken. We willen de bedrijven zo snel mogelijk weer normaal maken en bevestigen opnieuw onze inzet om alle economische sectoren te ondersteunen”, aldus Sheikh Hamdan tweette.

READ  23.29 Lakh Coronavirus-gevallen in India tot nu toe, herstelpercentage van meer dan 70%
Written By
More from Max Mcgee
Joe Biden’s voorsprong op Donald Trump wordt kleiner in een nieuwe nationale peiling
Joe Biden. Volgens een nieuwe nationale peiling is de leiding van Joe...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *