Dude Perfect brengt Dodgeball naar de wereld van Fortnite

Dude Perfect brengt Dodgeball naar de wereld van Fortnite

de Perfecte kerel De jongens betreden op een grotere manier de wereld van videogames en brengen de op Fortnite gebaseerde Dude Perfect Dodgeball uit, een grote stap verwijderd van hun wortels in de sociale media als trucmakers Uitzonderlijk.

Dodgeball ligt waarschijnlijk dichter bij een gezinsvriendelijke versie van een first-person shooter zoals Fortnite bijvoorbeeld, dan het soort teamgebaseerde trefbalspel dat menig vijfdeklasser in de sportschool van de basisschool schokte. Maar het is beslist aan de zoete kant en is ontworpen om een ​​breed publiek aan te spreken.

Het is ontwikkeld op het Fortnite Creative-systeem van Epic Games en zal beschikbaar zijn voor het Fortnite-systeem Sinds de release hebben 230 miljoen reguliere gebruikers (ongeveer 650 miljoen) zich in de loop der jaren aangemeld bij Fortnite) op meerdere besturingssystemen. Maximaal 16 spelers kunnen deelnemen aan een gratis wedstrijd met ballenwerpers op een virtueel eiland met een golfbaan, jachthaven, jungle, stranden en andere voorzieningen.

In plaats van te parachutespringen op het eiland Nee In Fortnite zelf verschijnen spelers op een jacht in de haven, waar ze worden begroet door een virtuele versie van Dude Perfect-lid Tyler Toney. Spelers die door een trefbal worden geraakt, verliezen een van hun drie levens, tenzij ze worden geraakt door een speciale “gouden” bal die ze alle drie in één keer uitschakelt. Influencer marketingbureau Talent voor kersenpluk En gameontwerpers Creatief bedrijf Het hielp bij het ontwikkelen van de ervaring, met actiecamerafabrikant GoPro als hoofdsponsor.

“Een van onze belangrijkste dingen is dat we willen dat mensen dingen aanraken en voelen die ze normaal gesproken in onze inhoud zouden zien”, zei lid Coby Cotton in een interview. “We willen manieren vinden om vooral voor gezinnen te spelen. We zijn tot op zekere hoogte allemaal gamers, ook al zijn we op geen enkele manier de grootste gamers. Het is een kans om contact te maken met onze fans.”

READ  Er zijn meer speeltijden in Ohio, inclusief een onverwachte prime-time game

Eerder was Dude Perfect betrokken geweest bij verschillende eerdere mobiele gaming-inspanningen, waaronder twee “significante” pogingen die elk tientallen miljoenen downloads ontvingen, zei Cotton. Maar de lancering van Dodgeball vertegenwoordigt een enorme stap in de evolutie en het bereik van het spel.

“Dit is echt spannend voor ons”, zei Cotton. “Het is al een tijdje een passieproject voor veel mensen in het team. We houden van pionieren. We waren de eersten die een boek maakten, de eersten die een iPhone-game maakten. We hebben een paar van die mijlpalen bereikt. voelt als weer een grote stap.”

Het betreden van de gamewereld maakt deel uit van het uitbreiden van de ambities van Dude Perfect. “Tegenwoordig zijn het meer dan alleen trickshots”, zei groepslid Cody “Blandy” Bland in een interview. De nieuwe ervaring is gebouwd op de Unreal Engine-tools van Fortnite-eigenaar, die worden gebruikt in een breed scala aan entertainmenttoepassingen, waaronder visuele effecten, animatie, game-ontwerp en virtuele productie.

‘The sky is the limit’, zei Bland. “Vorig jaar hebben we een aantal nieuwe genres geprobeerd, zoals speurtochten gericht op het behalen van een bepaalde prestatie. We hebben net een mysteriegevecht gedaan, waarbij je kamers moest doorzoeken, zoals een Clue (bord)spel. Hoe kunnen we fans bij een spel betrekken waar spelers al relevante inhoud creëren?

Bland suggereerde dat een toekomstig initiatief een 'geheime agenten-achtige strijd' zou kunnen zijn.

Cotton zei dat de band verder ging dan trickshots, wat ertoe leidde dat ze op een speciale plek te zien waren Super Bowl-vieringen 2019voor jaren.

“Toen we begonnen met het maken van inhoud, waren het allemaal stunts, maar terwijl we met mensen op straat bleven praten, praatten ze met ons over een soort verhaal in ons werk”, zei Cotton. “De afgelopen tien jaar hebben we ons geconcentreerd op alles wat een meeslepend verhaal is.”

READ  Pragmata Capcom is uitgesteld tot 2023

De hoofdsponsor van de game is GoPro, maker van de miniatuuractiecamera's die Dude Perfect al jaren gebruikt. In plaats van de gameplay te onderbreken met reclamespots, wordt het logo van de cameramaker op de gebouwen, boten, jachten en zelfs zeppelins van de wereld geplakt. Het logo siert ook de ballen die bij het spelen worden gebruikt.

“Het is iets waar we erg trots op zijn als we samenwerken met een merk”, aldus Bland. “Laten we niet alleen de doos bij de levering aanvinken, maar het naar de plek brengen waar de fan het op een organische manier mee kan nemen (naar het merk). Het zit op de ballen, de vlaggen en zelfs op de luchtballon. We houden ervan als merken ervoor openstaan dit soort creatieve momenten.” Er zijn zoveel mogelijkheden die je gek en leuk kunt maken.

“De sleutel hier is dat (merkpromotie) de ervaring niet verstoort”, zegt Agatha Plosin van Cherry Pick Talent. “We willen dat ze plezier hebben en van het spel genieten. We willen dat merken die op deze manier willen deelnemen.”

GoPro was een natuurlijke partner, zei Cotton, omdat Dude Perfect vanaf het begin camera's gebruikt om trickshots en andere inhoud vast te leggen.

Tot de vijfkoppige band Dude Perfect uit Texas behoren ook Garrett Hilbert en Cotton's tweelingbroer Corey.

Fortnite is eigendom van Epic Games, dat wordt gecontroleerd door oprichter Tim Sweeney, maar rekent gaminggiganten als Tencent en Sony tot zijn minderheidsaandeelhouders. Eerder dit jaar kondigde Disney aan dat het $1,5 miljard had geïnvesteerd in Epic, dat ook de grafische tools van de Unreal Engine maakt die Disney gebruikt in virtuele producties zoals… mandaloriaan, Samen zullen we een wereld met Disney-thema creëren in Fortnite.

Andere internetbedrijven zijn ook al lang bezig met het uitproberen van nieuwe online-benaderingen. Vorige week kondigden The Try Guys plannen aan om een ​​abonnementsdienst te lanceren, genaamd 2nd Try. Samen met het aanstaande vertrek van lid Eugene Lee Yang na bijna tien jaar bij de groep.

De overige leden van de Try Guys – Zach Kornfeld en Keith Habersberger – zeiden dat de abonnementsdienst hen in staat zou stellen hun afhankelijkheid van YouTube, waar ze meer dan 8 miljoen abonnees hebben, te verminderen. Met de service kunnen hun video's fans “direct” bereiken zonder advertenties, algoritmen of thumbnails om klikken te genereren. Alleen maar goede dingen! Kornfeld zei in een clip waarin hij de veranderingen aankondigde.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *