Duik diep in overleven in de beperkte tijd Monsterverse-modus

Monarch aanduiding: KONG

Wetenschappelijke classificatie: TITANUS KONG

Hoogte: 337 voet

Bekende aanvallen: Quake Slam, Fin Breaker, Aerial Axs Slash

Ponssterkte: Ca. 4,2 m (Bedrag op de schaal van Richter)

Treksterkte bot: 2800 MPa

Gebrulvolume: tot 170 dB

Zwenksnelheid bovenarm: 100 km/u

Maximale rijsnelheid op twee voeten: 78 mph

Maximale viervoudige rijsnelheid: 104 mph

Favoriete dieet: Bladeren, bamboe en inktvis

De heerser van Skull Island was nu buitengewoon machtig en zijn kracht kristalliseerde uit in het vuur van de strijd, na tientallen jaren zijn land te hebben verdedigd tegen de gevaarlijkste wezens van de natuur.

Kong ontwikkelde een ruige, epische vechtstijl, waarbij hij snelle voeten, dribbelen vanuit de lucht en brute kracht gebruikte om zijn tegenstanders te verwarren en te overweldigen.

Hoewel het hoofddomein Skull Island is, bevindt Kong zich hier in de caldera. Is hij hier om dit eiland te verdedigen tegen Godzilla? Of voelde Godzilla hem als eerste bij Caldera aankomen als de echte agressor?

Ongeacht de verklaring waarom hij hier naast Godzilla is, zal Kong springen en springen over het eiland. De patronen kunnen als voorspelbaar worden beschouwd, maar om erachter te komen waar het kan landen, is meer ter plaatse onderzoek van klanten nodig.

Kong is niet bedoeld om voertuigen en klanten volledig onder zijn voeten te verpletteren. Dat gezegd hebbende, alleen al het kammen tegen een Kong kan je in een neerwaartse spiraal brengen, dus een veilige afstand van hem houden is een belangrijke sleutel tot overleven.

Onthoud: de organisatorische missie van Monarch is “Ontdekking en verdediging in de tijd van monsters”. Ons doel is om samen met deze monsters te vechten en in harmonie met hen te leven, en via de modus Operation Monarch kunnen agenten een manier vinden om hun vaardigheden te gebruiken om te helpen bij hun eigen overleving.

READ  Starfield Collector Edition-horloge is mogelijk gelekt

Operation Monarch – Intel Limited Time Mode

Written By
More from Aubrey Mason
Sakura Santa vult deze kerst sokken met feestelijk gejuich bij de schakelaar
Foto: Gamuzumi Het is die tijd van het jaar waarin vakantielinks de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *