Dungeon Scavenger maakt zijn weg naar Xbox One met een unieke Dungeon-ervaring

Na het uitbrengen op Steam Dungeon Scavenger kruipt zijn weg naar consoleplatforms en sluit zich aan bij de Xbox gemeenschap. Deze nieuwe game van Vidama Software plaatst spelers in een ouderwets avontuur in de kerker. Ervaar verkenning met gevechten en schatten achter elk niveau.

Deze game is met opzet laag geprijsd, waardoor spelers de kans krijgen om de bevredigende niveaus aan te pakken zonder zich zorgen te maken over de prijs. Neem de leiding over een held en vecht tegen allerlei soorten vijanden terwijl je je geboortestad probeert te redden van het kwaad van deze kerker. Begraven in dit eenvoudige spel is een nogal verrassende en innovatieve monteur waardoor het opvalt in een menigte.

Met dit spel kunnen spelers het opnemen meer dan 350 verschillende monsters binnen de kerker. Verspreid over het spel zijn meer dan 70.000 apparaten die spelers de kans geven om ooit hun karakter te verbeteren.

Speel een tiental verschillende klassen en hanteer unieke vaardigheden en spreuken terwijl je de procedureel gegenereerde fasen binnen deze titel aanneemt. De game bevat meer dan 40 statuseffecten en ton randomisatie waardoor de ervaring bij elke playthrough anders is.

Geniet van een unieke, turn-based kerker-kruipervaring met een eenvoudig ontwerp. Kies een held, neem het op tegen een kerker en vecht tegen het demonenrijk terwijl het je stad probeert aan te vallen. Geniet van de uniek vechtsysteem dat turn-based bediening combineert met een 3D-ontwerp.

Deze game bevat talloze geheime functies die het een eenvoudige ervaring met enorm potentieel maken. De natuurlijk beperkte graphics gemengd met een willekeurige instelling geven ti een charmant uiterlijk terwijl ze toch een afspeelbare status behouden.

READ  Beste Xbox Live Gold-deals 2020: goedkoopste abonnementsprijzen voor 12 maanden

Houd huisdieren, charmeer vijanden, en geniet van een uniek spellensysteem zonder bronnen. Alles in deze game is op zichzelf gebouwd, wat resulteert in een vreemde maar complexe omgeving.

De game wordt geleverd met volledige ondersteuning voor zowel aanraakapparaten als controllers. Geniet van deze gerandomiseerde titel zoals jij dat wilt en verken elke veranderende omgeving van een procedureel kerkeravontuur.

Deze titel is gloednieuw en komt van Vidama Software. Hoewel het er een beetje oud en onhandig uitziet, speelt het nog steeds redelijk goed en vertelt het een episch verhaal dat wacht om ontdekt te worden in de diepten van de kerker zelf.

Dungeon Scavenger is te vinden op zowel pc als Xbox One. De game wordt verkocht voor $ 7,99, waardoor fans een kleine prijs krijgen voor een episch willekeurig avontuur in het onbekende. Verken deze unieke titel vol kansen, buit en potentieel.

Written By
More from Max Mcgee

Miami-Dade County Covid-19 ventilator gebruikt 129% meer

Een medische hulpverlener neemt een Covid-19-wattenstaafje terwijl ze reizigers testen in de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *