Durf jij de wereld van Kona II: Brume te betreden op Xbox, PlayStation, Switch en PC?

Durf jij de wereld van Kona II: Brume te betreden op Xbox, PlayStation, Switch en PC?
Klaar voor Kona II: Prom?

We maken voor het eerst kennis met de bevroren toendra van Kona – die zich afspeelt in het Canada van de jaren zeventig – in de zomer van 2022. Originele Konahebben we erg genoten van de snelle horrorervaring gecreëerd door het Parabole-team. En met de release van Kona II: Brume op Xbox, PlayStation, Switch en pc zullen velen waarschijnlijk opnieuw van deze angstaanjagende ervaring genieten.

Alleen of niet?

Kona II: Brume is nu beschikbaar op Xbox, PlayStation, Switch en pc en ziet detective Karl Faubert terugkeren naar het noorden van Quebec en probeert het mysterie van dit slaperige mijnstadje op te lossen.

Natuurlijk is niet alles wat het op het eerste gezicht lijkt, en zo ontvouwt zich een angstaanjagend verhaal vol samenzwering, horror en psychologische thriller.

Voeg daar bovennatuurlijke elementen aan toe en Kona II: Brume is een interessant avontuur dat je overlevingsvaardigheden op de proef stelt.

Belangrijkste kenmerken

  • Verkent – Ga naar het uitgestrekte fantasieland Manastan in het noorden van Canada en baan je een weg door het dorp – of wat er nog van over is. Zoek naar aanwijzingen in houten hutten, bezoek nabijgelegen locaties op je vertrouwde hondenslee en navigeer door de omliggende meren.
  • zoeken – Volg uw aanwijzingen en resultaten zeer zorgvuldig. Bekijk het dagboek van Carl Faubert en test je detectivevaardigheden. Kun jij het mysterie achter broom ontrafelen?
  • Hij overleeft – Meedogenloze Broome: een bitterkoude sneeuwstorm, gevaarlijke dieren in het wild en verontrustende nachtmerries. Bereid je voor om tegen alle verwachtingen in te overleven!
  • expertise – Bij elke stap die je zet, ontvouwt zich een rijk verhaal. Zoek en onderzoek objecten, brieven en documenten, terwijl een alwetende verhalenverteller je reis in Manastan vertelt.
READ  Black Friday 2021: bespaar tot £ 75 op PS5 en Xbox harde schijven en SSD's

nu beschikbaar!

Kona II: Brume is nu te vinden op de Xbox Series

Bekijk het via Xbox-winkel, voor £ 24,99 – en vind onze volledige recensie van Kona II: Brume voor Xbox! Tot die tijd, klik op de reacties hieronder.

Spelbeschrijving

Kona II: Brume vervolgt het verhaal van Kona Interactive’s verhaal en biedt spelers een meeslepende first-person verhaalervaring met een uniek vertelmechanisme. Verken de landelijke omgeving van een landelijk mijndorp in het noorden van Canada in het jaar 1970 en ontdek het geheim van een vreemde mist – broom – die de regio heeft overspoeld.

Noord-Quebec, 1970. Een vreemde mist – Broome – scheidt een landelijk mijndorp van zijn vredige realiteit en verstoort het evenwicht van de natuur. Maar waar komt het vandaan?

Stap terug in de rol van rechercheur Karl Faubert en duik dieper in Kona’s surrealistische mysteries.

Reis door de besneeuwde landschappen van Noord-Canada en ontdek dat je niet helemaal alleen bent. Zoek naar andere gestrande mensen – slachtoffers en overlevenden van een verwoestende lawine – en ontdek de verborgen duistere waarheid van Broome.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *