Dylan Bundy maakt LA de keuze

Dylan Bundy maakt LA de keuze

Sympathie? Voor wie? Oxiris Barbot treedt af als commissaris voor gezondheid te midden van een pandemie? Of Yoenis Cespedes het verlaten van een team in crisis zonder hen te informeren? Ex-Met Paul Lo Duca: “Voor mij … punk move en je laat je teamgenoten in de steek. Maar is iemand verrast? Opgeruimd staat netjes.” Hmmm. Dus ik neem aan dat je met Oxi over de idioot gaat, toch Paul?

Langzaam vanaf de poort zouden de geaarde engelen moeten beginnen te stijgen. Veel experts hadden voorspeld dat LA zou concurreren in het AL Westen en dat kunnen ze nog steeds. Mike Trout is terug nadat hij de tijd heeft genomen voor de geboorte van zijn zoon. Anthony Rendon, die vecht tegen een schuine blessure, sloeg woensdag slechts vier hits in zeven gespeelde wedstrijden. Rendon sloeg .167 nadat hij de afgelopen drie jaar ten noorden van .300 had gevist voor de Nationals. Angels staan ​​in Seattle en Dylan Bundy staan ​​tegenover de Mariners ‘Taijuan Walker. Bundy, de voormalige Oriole, is solide geweest. Hij heeft zeven treffers toegestaan ​​over 12 ² / ₃ innings met een strikeout / walk-ratio van 15/2. Walker maakt zijn derde start na een TJ-operatie. In zijn meest recente optreden sloeg hij zeven innings lang één keer de A’s nadat de Astros hem in zijn seizoensdebuut sloegen. Vliegen met de Angels and Bundy voor 20 eenheden.


Het duel van de werper ging niet onze kant uit. Dallas Keuchel en Adrian Houser stonden vijf hits toe over zeven innings, maar Milwaukee schoof een punt naar huis in de 3e frame en zorgde voor een 1-0 nul voor Chicago. Verlies daalt ons -40 comiskeys.

READ  Het spelwinnende spel van Cardinals tegen DeAndre Hopkins was niet voor hem bedoeld

Written By
More from Max Mcgee

De VS duiken in een donker Covid-gat – en er is geen plan om eruit te komen

Waanideeën domineert een regering die pervers beweert dat de Verenigde Staten de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *